Yerel seçimler yaklaşırken, siyasi partilerde hareketlilik yoğun bir tempo kazandı. Gerek Tokat'ta gerek Tokat dışında siyaset yapan ve yeni dönemde aktif siyasete niyet eden hemşerilerimizi tanımaya/tanıtmaya gayret edeceğiz.

Bugün ki yazımda aslen Sulusaraylı olan, AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkan vekili ve aynı zamanda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Adem İçli ile başlamak istedim.

Adem beyi yaklaşık 10 yıl önce Trakya'da bir dost meclisinde tanıdım. İlerleyen dönemde Çerkezköy'de kendilerini iş yerlerinde ziyaret ettim.

İlgi ve alakaları bizi ziyadesiyle mutlu etti.

Adem İçli, Trakya'da bir çok Tokatlının iş ve aş sahibi olmasına vesile olmuş kıymetli bir siyasetçi. Hastası olan, kan ihtiyacı olan, her ne müşkili olup dara düşen Adem Içli'yi bulur. Hiç gocunmaz, sevgi dolu yüreği ve güler yüzü ile herkese yardımcı olur. Siyaset esasında gönül işidir. Herkes bu yüzden yapamıyor. Gönlü ve gözü dar olupta; siyasette kalabilen hiç görmedim.

İçli’nin, siyasette edindiği sempati, aslında çok öncelere, iş yaşamına ilk başladığı yıllara dayanıyor. Bizi biz yapan değerlere son derece bağlı ve dürüst bir siyasetçi olan Sayın İçliyi; siyaseten çok daha üst makamlarda görmek isteyen ciddi bir seveni var. Trakya'da seçimin kaderini değiştirecek bir çevreye sahip.

Biz de Trabzon ve Rizeliler gibi tutkun olmalıyız. Bunun için çok geç kalmış değiliz.

Başarılı ve dürüst insanlara destek olmalı, omuz vermeliyiz.

İlerleyen haftalar da Sayın Adem İçli ile ilgili yazılarım olacak. Yolu açık olsun..