Geçen hafta Çerkezköy, Ergene, Kapaklı ve Velimeşe'de Tokatlı hemşehrilerimiz ile hasret giderdik. Tokat'a duydukları sıla hasreti asla bitmez bir noktada.

Her şehrin övündüğü insanlar vardır. Tokat dışında yaşayan, bizlerin de böyle hemşehrileri elbette var. Onların varlığı insanlara güven veriyor. Özellikle zor gün dostu olanların yeri bir başkadır. Gönlü tok, gözü tok bir insan olabilmek, nefsin her türlü baskısına rağmen "iyi bir insan" olabilmek bu devirde gerçekten çok zor. Çerkezköy Belediyesinde iki dönemdir Ak Parti Belediye Meclis üyesi olan ve önemli işlere imza atan Adem İçli'den bahsetmek isterim.

Onun sabrı ve insan sevgisi Trakya'da herkesçe biliniyor.

Davasına olan inanç ve sadakati partisine büyük bir fayda sağlıyor.

Etrafındaki insan seli bunun apaçık göstergesi. Emlak sektöründeki güvenilirliği bölgede herkesçe biliniyor. Sâdece siyasette değil, iş hayatında da oldukça başarılı bir konumda.

Adem İçli, zor şartlarda mücadele edip, onurlu bir duruş ile kalpleri fethetmiş ve sektördeki marka isimlerden biri olmuş.

Geldiği yeri asla unutmayan bir insan ne güzel insandır.

Hemşehrilerimizin düğünleri, sünnetleri ve cenazelerinde onlarla birlikte olup; gönülleri ferahlatmak büyük bir erdemdir.

Bölgede bulunan hemşehrilerimiz Adem İçli'nin hesapsız bir biçimde yanındalar. Siyasi olarak Adem İçli'yi daha fazla hizmet edebileceği makamlara taşımak hepimizin görevi olmalıdır.

Bu anlamda Tokatlı vekiller mutlaka Adem İçli'ye fırsat vermeli, fikir almalı ve destek olmalıdır.

Bazı siyasetçiler vardır. Birilerinin dayatması ile listelerde boy gösterir. İnsanlardan kaçar. Menfaati için o partide bulunur. Kimseye zerre-i miktar bir faydası olmaz. Bu tipler siyasette en tehlikeli tiplerdir. Yağmur olsa kimseye damlamayan varlıklardır. Partileri küçültüp oy kaybettirenlerde böyleleridir.

İşte bu yüzden bizler, Adem İçli gibi "merhamet, sevgi ve şefkat dolu" siyasetçilere sahip çıkmalıyız.