Yenidoğan Çetesinin haberini okuyunca tek kelime diyorum, hepsini kapatın. Yönetilemeyen kocaman sorunlar yumağı var bu özel sistemde.

Nasıl özel hastanelere gideceğiz, çocukçalarımızı teslime edeceğiz.

Paranın bozduğu, satın aldığı özel sağlık ve eğitim sektöründen hayır gelmez.

Şu ana kadar, Sağlık Bakanlığı'nın, bazı bebeklerin yoğun bakım ünitesinde ölümlerine ilişkin soruşturmada adı geçen hastanelerle ilgili incelemesi devam ediyor. 'Yenidoğan çetesi' soruşturmasında ruhsatı iptal edilen hastane sayısı 10'a yükseldi.

Bana göre “Artık sağcı solcu kalmadı. Elimizde bir vatan kaldı, bir de vatan hainleri.”

Milletin, devletin aleyhine kim ne yapıyorsa bedelini en ağırından ödesin.

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu ‘İnsanlıktan sapmış yapılanmalara karşı kararlılıkla mücadele ediyoruz. Bu tür suçlarla mücadelemiz devam edecek ve toplumu tehdit eden unsurlara karşı gerekli tüm tedbirleri alacağız. İyilik ve doğruluk yolunda ilerlemekten asla vazgeçmeyeceğiz’ diye


Yenidoğan Çetesine bakarsanız, para, çıkar ile PKK’lı doktor iş başına gelmiş, ihmaller zinciri ile büyük bir suç örgütü oluşmuş.

Bu olay başka ülkede olsa Sağlık Bakanı, bakanlık ve İstanbul Sağlık İl Müdürlüğü yetkilileri çıkar istifa ederdi.  Bizde hiçbir halt olmuyor. Bir kişi bile sorumluluk alıp istifa dahi etmiyor. Bu şekilde kim bilir kaç yüz bebek bu şekilde öldürüldü ya da sakat kaldı.

PKK’lı bir doktor nasıl görev yapıyor diyemiyorum, canımızı almak için dağdan inmişler, özel görev verilmiş demek ki!

Devletin imkanlarını kullanarak çocukları öldüren bir çete ve kamu çalışanlarından bahsediyoruz.

Güven bunalımı yaşadığımız günümüzde ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız.

Milletin emaneti çocukların canını alan bir çete diyorum kanım donuyor.

Sağlık Bakanlığı diyor ki ‘Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı olarak özveriyle görevini yerine getiren, insanların hayatını kurtaran ve şifa dağıtan sağlık çalışanlarımızın insanlık dışı davranışlarda bulunan kişiler sebebiyle töhmet altında kalmasına izin vermeyeceğiz’.


Peki biz bu olayı görmeyelim mi, sağlık yönetiminin yıllardır görmediği gibimi yapalım?

Nasıl bir kirli işlerin içerisinde olunduğunu konuşmayalım mı?

Özel Hastane, Özel Okul ne varsa kapatın. Eğitimden, Sağlıktan sadece para kazanan kuruluşlara rant için mi müsaade ediliyor demekten duramıyorum.

Özel Hastane, Özel Okul izinleri iptal edilsin, mal varlıklarına el konulsun.

Ülke yanarken saçını tarayan kim varsa milletin üzerinden alın artık.

Ülkemde "Geldikleri gibi gitmediler; kimi itini bıraktı, kimi bitini. Kimi de piçini bıraktı!.. Yoksa bu kadar şerefsizin bizden olması mümkün değil!"

Kimsenin hiçbir şeye tahammülü kalmadı.

Vesselam