Türkiye’nin zengin yemek kültürüne olan hayranlığını her fırsatta dile getiren Japon YouTuber Yoshi Enomoto,  daha önce Tokat’a da birkaç kez gelmiş ve Tokat Kebabı başta olmak üzere Tokat Yağlısı ve birçok farklı lezzetini tatma imkanı bulmuştu.  Yoshi (2)

Tokat Yağlısı ile kahvaltı yapan, Tokat kebabının dünyada benzersiz bir lezzet olduğunu savunan Japon Yoshi, bir süreliğine Tokat’ın lezzetlerinden mahrum kalacak.  

Japon Yoshi yaptığı son paylaşımda bir süreliğine Türkiye’den ayrılmak zorunda kaldığını duyurdu. Yurt dışında bir görevi çıktığını belirten Yoshi’nin ne görevine gittiği merak konusu olurken ülkeye ne zaman döneceği de şimdiden merak edildi.

Dağılan irmik helvasına son! 30 yıllık helvacıdan sır gibi saklanan o tüyo: Şerbete 1 çay bardağı ekleyin yetiyor! Dağılan irmik helvasına son! 30 yıllık helvacıdan sır gibi saklanan o tüyo: Şerbete 1 çay bardağı ekleyin yetiyor!

Yoshi (3) Yoshi, “Yurt dışında bir görevim çıktı. Maalesef bir süre Türkiye'den ayrılıyorum. Düşmanlarım sevinsin. Son yemek olarak İskender seçtim ama çok iyi değildi. Daha güzelini yemek için umarım en kısa sürede geri dönerim. Teşekkürler Türkiye, arigato Türk insanlar. Allah'a ısmarladık.” dedi.  

Muhabir: Mihriban Koçaker