6-7 Haziran 2024 tarihlerinde Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen Masterler Türkiye Atletizm Pist Şampiyonası'nda, Erbaaspor Kulübü Taekwondo Antrenörü ve Erbaa Belediyesi personeli Ahmet Arslan, M 50 yaş kategorisinde büyük bir başarıya imza attı. Ahmet Arslan, 100 metre engelli koşuda Türkiye Şampiyonu olurken, disk atmada Türkiye 2.ncisi ve uzun atlamada Türkiye 3.ncüsü olarak toplamda 3 madalya kazandı.

Destekçilerden Büyük Teşekkür

Tokat’ta Mermilerin Hedefi Olmuştu: Yenilendi Tokat’ta Mermilerin Hedefi Olmuştu: Yenilendi

Ahmet Arslan, başarısını Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, Gençlik Spor İlçe Müdürü Raif Ünal ve sponsor Taşkın Şarküteri'nin iş insanı Ümit Yılmaz'a ithaf ederek, kendilerine teşekkür etti. Arslan, destekleri olmadan bu başarıyı elde etmenin zor olacağını vurguladı.

Ahmet Arslan'ın Başarı Hikayesi

Erbaa Belediyesi personeli ve Erbaaspor Kulübü Taekwondo Antrenörü Ahmet Arslan, atletizmdeki yetenekleri ve azmiyle M 50 yaş kategorisinde Türkiye'nin en iyileri arasına girmeyi başardı. Arslan, 100 metre engelli koşuda birincilik elde ederek Türkiye Şampiyonu oldu. Disk atmada ikincilik ve uzun atlamada üçüncülük kazanarak toplamda üç madalyayla şampiyonayı tamamladı.

Erbaa'nın Spor Yıldızı

Erbaa'nın gururu Ahmet Arslan, şampiyonadaki üstün performansıyla hem kulübünü hem de şehrini en iyi şekilde temsil etti. Arslan, antrenman sürecinde kendisine destek olan tüm ekiplere ve bireylere teşekkürlerini sundu.

 

 

Muhabir: Burhan Arar