Karaman'da Tokat etkisi Karaman'da Tokat etkisi

Tokat’ın 2. Lig temsilcisi Merkür Jet Erbaa Spor’un teknik direktörü Ahmet Cingöz, zorlu Mersin İdmanyurdu maçı öncesinde spor müdürümüz Arif Sağdıç’a önemli açıklamalarda bulundu. Cingöz, takımının şimdiye kadar aldığı sonuçların beklentilerin altında olduğunu, ancak bu durumun değişeceğine inandığını vurguladı.

Cingöz, takımı Merkür Jet Erbaa Spor’un son üç maçta aldığı puan kayıplarının kendilerine yakışmadığını ifade ederek, "Yiğit düştüğü yerden kalkmasını bilen kişidir. Bu hafta sonu Akdeniz deplasmanında oynayacağımız Mersin İdmanyurdu maçında ayağa kalkmak için sahada tüm şartlarımızı zorlayacağız. Ligde oynadığımız 3 maçta aldığımız skorlar, Erbaa ilçesinin takımı Merkür Jet Erbaa Spor’a yakışmıyor. Şu ana kadar oynadığımız maçlarda aldığımız skorlar bize yakışmayan sonuçlar" dedi.

Rakipleri Mersin İdmanyurdu’na duyduğu saygıyı dile getiren Cingöz, "Rakibimiz Mersin İdmanyurdu, ülkemiz futboluna hizmet etmiş büyük bir camia, kendilerine saygı duyuyoruz. Aynı saygıyı biz de tüm rakiplerimizden bekliyoruz. Bu hafta inşallah sahada 3 puan için olacağız ve bunu da Allah’ın izniyle başaracağımıza inanıyorum. Bir teknik direktör olarak, inşallah ligde şeytanın bacağını Akdeniz bölgesinde, Mersin Stadı’nda kırmak için iyi futbol oynamak adına elimizden geleni yapacağız. Bu maçta gerek ev sahibi, gerekse deplasman takımı olarak biz, sahada 3 puana talibiz. Şu ana kadar ligde oynadığımız 3 maçta talihsiz sonuçlar yaşadık" diye konuştu.

Takımdaki sakat ve cezalı oyuncular hakkında bilgi veren Cingöz, "Takımda Ozan İsmail cezalı, Berk sakat. Bu sporcularımız bu maçta kesin olarak bizimle beraber olamayacaklar. Ancak biz iyi bir takımız ve takım olma yolunda her hafta aşama kaydederek ligde emin adımlarla ilerliyoruz. Şu ana kadar oynadığımız maçlarda hakem arkadaşlarımızın yönetimlerinden canımız yandı. Hakem arkadaşlarımızın biraz daha oyunun içinde olmalarını ve adaletli düdük çalmalarını bekliyorum. Bir teknik direktör ve spor adamı olarak başka bir ayrıcalık beklemiyorum. Burada hakem hatalarına da sığınmıyorum" diyerek sözlerine devam etti.

Cingöz, son olarak taraftarlara da çağrıda bulunarak, "Tüm camiamızın ve taraftarlarımızın biraz daha sabırlı olmalarını istirham ediyorum. Bu takım, ligin en iddialı ve en iyi takımı olacaktır. Yeni takım olmanın ligde tabi ki bazı sıkıntıları olacaktır. Biz de bu sıkıntıları şu ana kadar oynadığımız maçlarda yaşıyoruz. Bizi sevenler endişeye düşmesin, biz düştüğümüz yerden kalkmasını bilen bir ekibiz. İnşallah Pazar günü Mersin İdmanyurdu maçının son düdüğünde 3 puanı alan Merkür Jet Erbaa Spor olacaktır” diyerek sözlerini noktaladı.

Muhabir: Burhan Arar