Tokat Valiliği tarafından yürütülen "Huzur Şehri Tokat" projesi kapsamında, trafikte güvenlik ve nezaket bilincini artırmaya yönelik önemli bir adım atıldı. Proje çerçevesinde düzenlenen trafik eğitimine kamu kurumu şoförleri, servis ve taksi şoförleri, motor kuryeler, Motorcu Kadınlar Kulübü üyeleri ve diğer paydaşlar katıldı. 26 Haziran Atatürk Kültür Sarayı'nda gerçekleştirilen eğitimde, trafikte saygı, hareketlilik ve trafik ahlakı gibi temel konular ele alındı.Whatsapp Image 2024 09 19 At 16.00.23 (1)

Trafikte Nezaket ve Bilinç Geliştirme

Eğitim sürecinde, katılımcılara trafikte nezaket ve saygının önemi vurgulandı. Bilinçli bireyler yetiştirilmesinde özellikle şoförlerin ve öğretmenlerin büyük bir sorumluluğa sahip olduğu belirtildi. Eğitim boyunca, trafik kazalarını önlemenin, sabır ve hoşgörünün trafikteki en büyük çözüm olduğu aktarıldı. Bu tür eğitimlerle Tokat’ta güvenli bir trafik kültürünün temelleri atılmak isteniyor.Whatsapp Image 2024 09 19 At 16.00.23

Protokol ve Katılımcılar Yoğun İlgi Gösterdi

Etkinliğe Tokat Vali Yardımcısı Osman Sarı, Esnaf Odası Başkanı Fehmi Çankaya, Servisçiler Odası Başkanı Hüseyin Atasoy, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Ali İhsan Kurtulan, İl Trafik Şube Müdürü Habib Aksar, Valilik Bilgi İşlem Şube Müdürü Şahabettin Akca ve Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Ergün katıldı. Ayrıca öğretmenler, öğrenciler, kuryeler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de etkinlikte yer aldı.

Whatsapp Image 2024 09 19 At 16.00.22

Trafik Kültürünü Geliştirmek İçin Anket Çalışması

Eğitim sonunda katılımcılar arasında “Ben olsaydım…” temalı bir anket düzenlendi. Bu anketle, trafikteki nezaket ve saygının nasıl artırılabileceğine dair görüşler alındı. Katılımcılar, trafikte saygı ve sabrın önemini bir kez daha vurgularken, Tokat'ta trafik kültürünü geliştirmeye yönelik bu tür eğitimlerin devam edeceği açıklandı.

Whatsapp Image 2024 09 19 At 16.00.22 (1)

Vali Yardımcısı Osman Sarı'dan Teşekkür Mesajı

Toplantının sonunda Tokat Vali Yardımcısı Osman Sarı, "Trafikte güvenli ve huzurlu bir gelecek için emek veren herkese teşekkür ederiz" diyerek toplantıyı sonlandırdı.

iPhone 16 Pro Max Türkiye fiyatları ne kadar kaç TL? İphone fiyatları 2024 iPhone 16 Pro Max Türkiye fiyatları ne kadar kaç TL? İphone fiyatları 2024

Whatsapp Image 2024 09 19 At 16.00.20

Muhabir: Burhan Arar