Tokat Habersıcak (4)

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, Tokat’ta bugün hava sıcak geçecek. Termometre saat 12.00-15.00 saatleri arasında 39 dereceyi görecek. 5 günlük hava tahmin raporuna göre; Tokat’ta 21 Ağustos salı günü ise en yüksek hava sıcaklığı 41 dereceyi bulacak. Perşembe günü 34 derece, cuma günü 35 derece, cumartesi günü ise 33 derece sıcaklık bekleniyor. 
Tokat Habersıcak (1)KUZEYDOĞU'DA SAĞANAK YAĞIŞ BEKLENTİSİ
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Kars, Ardahan, Iğdır, Ağrı çevreleri ile Rize ve Artvin'in iç, Van’ın kuzeydoğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Güneydoğu kesimlerde toz taşınımı bekleniyor.
Tokat Habersıcak (2)

Sulusaray depreminde hasar alan camide restorasyon başlıyor Sulusaray depreminde hasar alan camide restorasyon başlıyor

Hava sıcaklığı: Önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülkemiz genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.
Rüzgar: Genellikle kuzey, öğle saatlerinde Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Tokat Habersıcak (3)Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
Ankara: Az bulutlu ve açık 36
İstanbul: Az bulutlu ve açık 32
İzmir: Az bulutlu ve açık 36
Adana: Az bulutlu ve açık, kuzey kesimleri yer yer parçalı bulutlu 35
Antalya: Az bulutlu ve açık 34
Samsun: Az bulutlu 32
Trabzon: Az bulutlu, iç kesimleri parçalı bulutlu 30
Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 31
Diyarbakır: Az bulutlu 41

Muhabir: Mihriban Koçaker