Dikkat! Tokat’ta 20 Eylül’de 3 Saatlik Elektrik Kesintisi Dikkat! Tokat’ta 20 Eylül’de 3 Saatlik Elektrik Kesintisi

2024 yılında Tokat'ta kurban pazarlarının nereye kurulacağı ve kurban kesim yerlerinin hangi ilçelerde olacağı merak ediliyor. Tokat Müftülüğü tarafından yayınlanan listeye göre, Tokat kurban satış ve kesim yerleri belirlenmiş durumda. İşte detaylar:

Tokat Kurban Satış Yerleri Nerede?

Tokat'ta kurban satış yerleri Tokat Müftülüğü tarafından açıklandı. Tokat genelinde kurban satış ve kesim yerleri hakkında bilgi almak için Müftülük tarafından yayınlanan listeye göz atabilirsiniz. Kurban satışı yapılacak yerler, hayvanların rahatça sergilenip satışa sunulabileceği geniş ve uygun alanlar olarak seçilmiştir.

Tokat'ta Kurban Kesim (Pazar) Yerleri Nereye Kuruluyor?

Bu yıl Tokat'ta kurban pazar yerlerinin nereye ve hangi ilçelere kurulacağı da belirlenmiş durumda. Tokat Müftülüğü, kurban kesim yerleri ve satış noktalarını liste halinde yayınladı. Kurban kesim yerleri, hijyen ve güvenlik kurallarına uygun olarak seçilmiş ve vatandaşların kolayca ulaşabileceği lokasyonlarda konumlandırılmıştır.

Tokat Kurban Satış Yerleri Nerede?

Tokat'ta kurban satış yerleri açıklandı. Tokat Müftülüğü tarafından yayınlanan kurban satış yerleri için tıklayınız.

Tokat Kurban Kesim Yerleri1 Tokathaber

Tokat'ta Kurban Kesim (Pazar) Yerleri Nereye Kuruluyor? 

Bu yıl Tokat'ta kurban pazar yerleri nereye ve hangi ilçeye kurulacağı merak ediliyor. 2024 kurban kesim yerleri Tokat Müftülüğü tarafından liste yayınlandı. Kurban kesim yerleri için tıklayınız.

Kurban Bayramı Tatili Kaç Gün?

2024 Kurban Bayramı tatili tarihleri de belirlendi. İşte Kurban Bayramı tatil günleri:

Arefe Günü: 15 Haziran Cumartesi
Kurban Bayramı 1. Günü: 16 Haziran Pazar
Kurban Bayramı 2. Günü: 17 Haziran Pazartesi
Kurban Bayramı 3. Günü: 18 Haziran Salı
Kurban Bayramı 4. Günü: 19 Haziran Çarşamba
Kurban Bayramı Tatili: 20 Haziran Perşembe
Kurban Bayramı Tatili: 21 Haziran Cuma
Kurban Bayramı Tatili: 22 Haziran Cumartesi
Kurban Bayramı Tatili: 23 Haziran Pazar

Sonuç

Tokat'ta 2024 yılında kurulan kurban kesim ve satış yerleri, Tokat Müftülüğü tarafından belirlenmiş ve vatandaşların hizmetine sunulmuştur. Kurban Bayramı boyunca bu belirlenen yerlerde kurbanlık hayvanlarınızı satın alabilir ve hijyenik koşullarda kesim işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Daha detaylı bilgi ve güncel liste için Tokat Müftülüğü'nün resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Muhabir: Murat Onur