Tokat Barosu'nun Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Tokat Baro Başkanı Volkan Bozkurt’un başkanlığında düzenlenen ve iki gün süren Genel Kurulda, baronun iki yıllık faaliyet, denetim ve mali raporları kurula sunuldu. Kurul, baro başkanlığı ve diğer baro organlarının seçimini kapsayan önemli kararların alındığı bir toplantıya ev sahipliği yaptı. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Volkan Bozkurt, Tokat Baro Başkanlığı görevine tekrar seçildi.

Başkan Volkan Bozkurt, yaptığı konuşmada, kendisine gösterilen güvenin büyük bir sorumluluk yüklediğini vurguladı. Bozkurt, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Değerli Tokat Barosu üyeleri, bugün bana duyduğunuz güven ve destekle yeniden Tokat Baro Başkanlığı görevini üstlenmiş bulunuyorum. Bu güven, bana büyük bir sorumluluk yüklediği gibi, birlikte daha güzel işlere imza atma arzusunu da pekiştirmiştir. Bu süreçte her birinizin katkıları büyük. Baromuzun gelişmesi için gösterdiğiniz çaba ve samimi desteklerinizle hep yanımda oldunuz. Bu nedenle her birinize gönülden teşekkür ediyorum.”

Bozkurt, önümüzdeki dönemin baronun daha da güçlenmesi ve hukukun üstünlüğünün daha etkin savunulması adına yoğun çalışmalarla geçeceğini belirtti. Ayrıca, ekip ruhuyla çalışarak tüm sorunların üstesinden gelineceğini ifade eden Bozkurt, Tokat Barosu'nun tüm üyeleri için daha kaliteli hizmetler sunmayı hedeflediklerini belirtti.

Yeni dönemde hedeflerinin, hukuki sorunların çözümünde daha etkili yollar izlemek olduğunu kaydeden Başkan Bozkurt, “Her zaman olduğu gibi, adalet ve hukukun ışığında birlikte daha güçlü olacağımıza inancım tamdır. Hep birlikte daha başarılı çalışmalara imza atacağımıza olan inancımla bu yolda ilerlemeye devam edeceğiz.” dedi.

Volkan Bozkurt'un yeniden seçilmesiyle, Tokat Barosu'nun hukuki süreçlerde etkin rol oynamaya devam etmesi ve baronun güçlü yapısını koruması bekleniyor. Baro üyeleri arasında dayanışmayı artıracak projelerin de bu süreçte hayata geçirilmesi planlanıyor.

Tokatspor'un Artvin'deki maçı ertelendi! Tokatspor'un Artvin'deki maçı ertelendi!

Muhabir: Burhan Arar