Turhal Belediye Başkanı olarak yeni görevine başlayan M. Erdem Ural, 3 Nisan'da sosyal medyadan yaptığı etkileyici bir çağrı ile dikkat çekti. Başkan Ural, tebrik amaçlı gönderilecek çiçekler yerine, vatandaşların Turhal Belediyesi Aşevi'ne bağış yapmalarını istedi.

Vatandaşlar Çağrıya Büyük İlgi Gösterdi

Turhal halkı, Başkan Ural'ın bu anlamlı çağrısına kayıtsız kalmadı. Çiçek göndermeyi planlayan birçok kişi, bunun yerine Aşevi'nin banka hesaplarına bağış yapmayı tercih etti. 30 Nisan itibariyle toplanan bağış miktarı 42.297 TL'ye ulaşarak, Turhal'daki ihtiyaç sahiplerine umut oldu.G N C09988 Edit Min Tokat Haber

Başkan Ural'dan Teşekkür Mesajı

Başkan Ural, yapılan bağışlar hakkında şu sözleri iletti: "Göreve başlamamızla birlikte, vatandaşlarımızın hayırlı olsun ziyaretleri için getireceği çiçekler yerine, bu çiçeklerin bedellerini Aşevimizin banka hesaplarına yatırarak daha hayırlı işlere vesile olmalarını istedik. Turhal halkı da bu çağrıya büyük destek verdi. Aşevimizin hesabında bugün itibariyle 42.297 TL bağış bulunmaktadır. Bu duyarlı davranışlarından ötürü tüm hemşehrilerime teşekkür ederim."

Tokat'ta İmara Açılan Ankara Mahallesinde Sil Baştan Tokat'ta İmara Açılan Ankara Mahallesinde Sil Baştan

Muhabir: Halil İbrahim Yel