Türk müziğinin sevilen sesi Ebru Yaşar, Ümraniye Millet Bahçesi’nde düzenlenen Kültür Yolu Festivali kapsamında verdiği konserle 75 bin kişilik dev bir kalabalığa unutulmaz anlar yaşattı.

Sanatçı muhteşem bir müzik ziyafetine dönüşen konserde 'Cumartesi' şarkısıyla konsere başladı. Ardından 'Kafamın İçi', 'Kehribar', 'Havadan Sudan', 'Ben Ne Yangınlar' gibi hit şarkılarını söyledi.

Tokat'ta taklit ve tağşiş ürün listesi güncellendi! Tokat'ta taklit ve tağşiş ürün listesi güncellendi!

Ebru2-1

Polis babasının tayin olduğu Tokat'ta ilkokul 2. sınıftan itibaren okuyan ve çocukluk yılları Tokat'ta geçen Ebru Yaşar şimdilerde konserlerindeki dinleyici sayılarıyla adeta rekor kırıyor!

1978 Ankara doğumlu olan Ebru Yaşar, babasının polis olması nedeniyle ilkokul birinci sınıfa kadar Ankara'da okuduktan sonra babasının tayin olarak geldiği Tokat'ta okuluna devam etmiş ardından babasının İstanbul'a tayin olmasıyla ortaokulu İstanbul'da okumuştu.

Ebru1-1

Daha önce Trabzon'da 100 bin, Erzurum'da 120 bin kişiyi toplayan Ebru Yaşar, Çanakkale'de 122 bin kişi ile müzik tarihine geçerek, dünya starları Adele ve Taylor Swift gibi isimleri de geride bırakmıştı. Sanatçıyı Ümraniye'de 75 bin kişi dinledi. 

İlkokul yıllarını geçirdiği Tokat'ta artık sıkı bir hayran kitlesine sahip olan Ebru Yaşar'ın Tokat'ta konser vermesi durumunda kaç kişilik rekor kıracağı merak konusu olurken Tokat halkı çocukluğundan beri sevip bağrına bastığı sanatçı Ebru Yaşar'ı Tokat'a bekliyor. Sanatçının Tokat'ta konser verip vermeyeceği merak edilirken bu Tokat halkından Ebru Yaşar'a açık bir davet olarak sunuluyor. 

Muhabir: Mihriban Koçaker