Tokat Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı coşkuyla kutlamak amacıyla özel bir konser programı düzenledi. Kutlamaların ilk günü, 29 Ağustos 2024 Perşembe akşamı, ünlü sanatçı Gökhan Akar'ın Cumhuriyet Meydanı'nda sahne almasıyla başladı. Konser öncesi sahnede Tokat oyun havaları ve roman havası rüzgarı esti. Adıyaman’dan 1 yıl önce yaşanan depremde Tokat’a gelen depremzede Ayşe Şirin gençlerle birlikte sahnede Roman havası rüzgarı estirdi. 

Gökhan Akar'dan Unutulmaz Performans

Gökhan Akar'ın sahnedeki güçlü performansı, Zafer Bayramı coşkusunu daha da artırdı. Tokatlı müzikseverler, Akar'ın birbirinden popüler şarkıları eşliğinde coşkuyu dorukta yaşadı. Konser alanında binlerce kişi, bayram sevincini hep birlikte paylaştı.

Soner Sarıkabadayı ile Coşku Zirveye Çıkacak

Zafer Bayramı kutlamalarının ikinci günü, 30 Ağustos'ta sevilen sanatçı Soner Sarıkabadayı'nın sahne almasıyla coşku doruğa geliyor. Saat 20.00'de Cumhuriyet Meydanı'nda sahne alacak olan Sarıkabadayı, güçlü sahne performansı ve popüler şarkılarıyla Tokatlılara muhteşem bir gece yaşatılacak. Sarıkabadayı'nın geniş hayran kitlesi, bayramı Tokat'ta en üst düzeyde kutlayacak.

Tokat’tan İstanbul’a Yolcu Otobüsü Fiyatına Uçak Bileti! Tokat’tan İstanbul’a Yolcu Otobüsü Fiyatına Uçak Bileti!

Belediye Başkanı Yazıcıoğlu'ndan Konser Öncesi Mesaj

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, konser öncesinde yaptığı konuşmada, Zafer Bayramı'nın önemini vurgulayarak, butür etkinliklerin birlik ve beraberliğini pekiştirdiğini belirterek, "“Malum biliyorsunuz 30 Ağustos zaferle sonuçlandı. Aslında bu meydanda bu kadar özgürce durabiliyorsak bu zaferin sonucudur. O yüzden başta silah arkadaşlarını ve şehitlerimizi buradan yardım ediyorum. Inşallah güzel bir eğlence olacak. Yarın yine burada olacağız. Daha coşkuyla 30 Ağustos'u kutlayacağız. Inşallah bundan sonra da Tokat'ın altın yılları noktasında da hareket ederek Tokat'ı daha yaşanabilir, daha huzurlu, daha güzel bir iklime adım atmış olacağız. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Hayırlı akşamlar diliyorum. “ dedi. 

Muhabir: Mihriban Koçaker