Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzey ve iç kesimleri ile Akdeniz'in iç ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Trakya, Doğu Akdeniz'in doğusu, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile İstanbul, Çanakkale, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu, Sinop çevreleri ile Niğde'nin güneyi ve Kayseri'nin doğusunun yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Sinop, Ardahan çevrelerinde kuvvetli, Artvin ve Rize çevrelerinde yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.
Hava (1)

HAVA SICAKLIĞI: Kuzey ve iç kesimleri ile Güneydoğu Anadolu'da 2 ila 6 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı seyredeceği tahmin ediliyor.
KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Sinop, Ardahan çevrelerinde kuvvetli, Artvin ve Rize çevrelerinde yer yer çok kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (ani sel, su baskını, heyelan, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
Hava (2)

TOKAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ 
Meteoroloji'den alınan bilgiye göre; Tokat'ta bugün çok bulutlu bir hava hakim olacak. Sıcaklık en yüksek 26 derece olacak. Ayrıca gökgürültülü sağanak yağışlı havanın saat 18.00'a kadar etkili olması bekleniyor. 
5 günlük tahminlere bakıldığında Tokat'ta hava sıcaklığı Çarşamba-Perşembe günü en düşük hava sıcaklığı 15 derece, Cuma günü 13 derece olacak. En yüksek hava sıcaklığı 17 Eylül salı günü 29 derece, diğer günler 28 derece olacak. 

Daha Temiz Bir Turhal İçin Haşere Mücadelesi Daha Temiz Bir Turhal İçin Haşere Mücadelesi

Hava (3)

Muhabir: Mihriban Koçaker