Kutlama töreni Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtı'na saat 09.00'da çelenk sunulmasıyla başlayacak. Ardından saat 09.30'da Valilik Makamında tebrikler kabul edilecek. Bayram töreni ve tören geçişi yine saat 10.00'da Cumhuriyet Meydanında yapılacak. Akşam saat 20.00'da Gaziosmanpaşa Stadyumu önünden Cumhuriyet Meydanı'na Fener Alayı düzenlenecek. 

Zafer Alay (2)

Eylül Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı Sulusaray’da Gerçekleştirildi Eylül Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı Sulusaray’da Gerçekleştirildi

Öte yandan Tokat Valisi Abdullah Köklü, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Haftası nedeniyle 48'nci Piyade Eğitim Alay Komutanlığı tarafından düzenlenen Şehit Aileleri, Gaziler ve Yakınları İle Dayanışma Yemeğine katıldı.

Zafer Alay (3)

Vali Köklü, yemekte yaptığı konuşmada vatan için canını ortaya koyan şehitlerimize ve gazilerimize minnet ve şükranlarını sundu. Vali Köklü, "Şehitlerimize ve gazilerimize olan borcumuzu asla unutmayacağız. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlıklı ve uzun ömürler, güvenlik güçlerimize başarılar diliyorum." dedi.

Muhabir: Mihriban Koçaker