Tokat’ta da Oluşturuldu, İlk Toplantısı Yapıldı Tokat’ta da Oluşturuldu, İlk Toplantısı Yapıldı

Tokat İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Gürel, 40 üyenin tamamının oyunu alarak göreve gelmesinin ardından köylerin hizmet alımında eşitlik sağlayacaklarını duyurdu. İl Genel Meclisi üyelerinin sözlerinin kendi sözü olduğunu vurgulayan Gürel, "Tüm köylerimiz bizim köyümüz, hizmetleri bu anlayışla planlıyoruz" ifadelerini kullandı. Bu çerçevede, köylerin ihtiyaçlarının tespit edilerek öncelikli sorunların çözüme kavuşturulacağını belirtti.

Gürel, Tokat'ın Nebi Köyü'ne yaptığı ziyarette köy muhtarı Solmaz Doğan ile bir araya gelerek köyün mevcut durumunu ve ihtiyaçlarını yerinde inceledi. Ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, köyün yaşam standartlarını yükseltmek adına çalışmalara devam ettiklerini söyledi. Gürel, “Bugün Nebi Köyü’müzü ziyaret ederek değerli muhtarımızla birlikte köyümüzün ihtiyaçlarını yerinde inceledik. Sizlere daha iyi bir yaşam alanı sunmak adına köy yollarımızı en kısa sürede yenileme sözü verdik. Hizmetlerimizi hız kesmeden sürdürerek, köyümüzün her noktasına dokunmaya devam edeceğiz. Hep birlikte daha güzel, daha yaşanabilir bir Nebi Köyü için çalışıyoruz” dedi.

Tokat Il Genel Meclisi Ali Ihsan Gürel Nebi Köyü

Şeffaf Yönetim ve Eşit Hizmet Vurgusu

Ali İhsan Gürel, köylerde ilk olarak su ve kanalizasyon sorunlarının çözüme kavuşturulacağını belirterek, bu hizmetlerin planlamasını 2025 yılı bütçesi çerçevesinde gerçekleştireceklerini ifade etti. Ayrıca, köylere yapılan hizmetlerin adil bir şekilde dağıtılacağının altını çizerek, "Kamu hizmetlerini vatandaşlarımıza eşit bir şekilde ulaştırmak için tüm meclis üyelerimiz ve İl Özel İdaresi çalışanları ile var gücümüzle çalışıyoruz" diye konuştu.

Gürel, hizmetlerin tüm köylerde eşit dağıtılması adına şeffaf bir yönetim sergilediklerini ve bu doğrultuda her köyün ihtiyaçlarını ön planda tuttuklarını vurguladı. Hizmetlerin, ihtiyaç önceliğine göre düzenli olarak planlanacağına dikkat çeken Gürel, meclis üyelerinin ve yerel yöneticilerin aktif katılımıyla köylerde yaşam standartlarını artıracaklarını söyledi.

Tokat Il Genel Meclisi Ali Ihsan Gürel Nebi Köyü2

2025 Bütçesi ile Köylerde Değişim

İl Genel Meclisi'nin yeni döneminde, köylerin su, kanalizasyon ve yol gibi temel altyapı ihtiyaçları öncelikli olarak ele alınacak. Bu doğrultuda, 2025 bütçesi içerisinde gerekli çalışmaların planlanacağını belirten Gürel, tüm köylerde aynı hizmet standardının sağlanması için kararlılıkla çalışacaklarını ifade etti. İl Genel Meclisi Başkanı, köy ziyaretlerinin devam edeceğini ve her köyün ihtiyaçlarının yerinde tespit edileceğini sözlerine ekledi.

Muhabir: Mihriban Koçaker