Kazaların ardından Turhal-Zile yoluna LED'li çözüm! Kazaların ardından Turhal-Zile yoluna LED'li çözüm!

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın denetimleri sırasında iki şubesinde domuz eti tespit edilmesiyle gündeme gelen Köfteci Yusuf, aldığı desteklerle dikkat çekiyor. Yaşanan tartışmalara rağmen, özellikle yerli ve milli bir işletme olarak kabul edilen Köfteci Yusuf’a yönelik olumlu tepkiler de artmaya devam ediyor. Bu kapsamda Türk Doğa Yürüyüş Grubu, Tokat’taki Köfteci Yusuf şubesinde çalışan 56 işçiye destek amacıyla anlamlı bir buluşma düzenledi.

Grup, bu buluşmada çalışanlara moral vermek ve işletmeye olan desteklerini göstermek için bir araya geldi. Organizasyona katılanlar arasında Diş Hekimi Hüseyin Yarıcı da yer aldı. Buluşma, sosyal medyada geniş yankı uyandırırken, Türk Doğa Yürüyüş Grubu'nun yerel işletmelere sahip çıkma amacı ön planda tutuldu.

Destek Mesajları Artıyor

Türk Doğa Yürüyüş Grubu'nun bu buluşması, sosyal medyada geniş yankı buldu. Yerli ve milli işletmelere sahip çıkma çağrıları yapılırken, Köfteci Yusuf’a olan desteğin büyümeye devam ettiği görüldü. Tartışmalar ve denetim sonuçlarına rağmen, markaya olan güvenin sürdüğü mesajı bu etkinlikle birlikte daha da pekişti.

Muhabir: Burhan Arar