Harun Çelik "Türkiye Buluşmaları" programında İstanbul, Diyarbakır, Tokat, Bursa ve Balıkesir'de Harun Çelik "Türkiye Buluşmaları" programında İstanbul, Diyarbakır, Tokat, Bursa ve Balıkesir'de

MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut beraberinde Sulusaray Belediye Başkanı Davut Kılıç, Yeşilyurt Belediye Başkanı Muhsin Yılmaz, Almus Belediye Başkanı Bekir Özer, Niksar Serenli Belediye Başkanı Nurettin Keleş, Niksar Yolkonak Belediye Başkanı Süleyman Özgür, Pazar Üzümören Belediye Başkanı Bekir Öncü, Erbaa Tanoba Belediye Başkanı Vural Özdemir, Almus Çevreli Belediye Başkanı Sadi Ertan Soysal, Erbaa Karayaka Belediye Başkanı Sefa Başar, Reşadiye Bereketli Belediye Başkanı Necati Şahin, Başçiftlik İlçe Başkanı Okan Bayram ve Başçiftlik Hatipli Belediye Başkanı Cansoy Eraslan ile Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz’ı ziyaret etti.
Ziyaret sonrasında açıklamada bulunan Yücel Bulut,  “Tokat’ın her noktasına doğal gazın ulaşması için mücadelemize devam ediyoruz. Allah nasip ederse 2026 yılında Tokat’ımızın beldeleri de dâhil olmak üzere her köşesine doğal gazı ulaştırmış olacağız. Gönlümüzde Tokatlı kabul ettiğimiz EBDK Başkanı Mustafa Yılmaz’a ve ekibine şükranlarımı sunuyorum.” dedi.
Doğalgazın yaygınlaşmasıyla hem çevrenin korunduğunu hem de yerel kalkınmaya büyük destek olduğunu kaydeden Yücel Bulut, “Belde ve ilçelerimizde insanlarımızın hayat kalitelerini yükseltmemiz gerekiyor. Bunu başarabildiğimiz zaman göçü önleriz. Dahası sanayinin gelişmesine katkıda bulunuruz. Bizim tüm mücadelemiz Tokat’a tersine göçün başlaması, refahın artırılması, yaşam kalitesinin yükseltilmesidir. Özelikle de hayatlarını gurbette geçirip emekli olan hemşehrilerimizin baba ocaklarına geri dönmesidir. Bu durum öncelikle beldelerimizi, sonra da ilçelerimizi canlı tutacaktır” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Mihriban Koçaker