Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Çekenli esnafı ile bir araya geldi. Esnafla sohbet eden Başkan Yazıcıoğlu, Çekenli İş Merkezi'ni daha yaşanabilir hale getirebilmek için ortak kararlarla hareket edeceklerini belirtti.

Çekenli4

Başkan Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, esnafla gerçekleştirdiği istişare toplantısında, "Birlikte yönetim anlayışımız ile Çekenli’de değişim başlıyor" dedi. Bu anlayışla, Çekenli bölgesinde hem esnafın hem de vatandaşların ihtiyaçlarına daha iyi cevap verebilecek projeler üzerinde çalışacaklarını ifade etti.
Toplantıda esnaflar da söz alarak, yaşadıkları sorunları ve çözüm önerilerini dile getirdi. Başkan Yazıcıoğlu, tüm önerileri dikkate alarak, bu sürecin katılımcı bir şekilde ilerleyeceğini vurguladı.

Çekenli5

Belediye Başkanı, Çekenli’nin Tokat’ın önemli ticaret merkezlerinden biri olduğunu ve yapılacak iyileştirmelerle bölgenin cazibesini artırmayı hedeflediklerini belirterek, “Hep birlikte, Çekenli’yi daha yaşanabilir ve ticaret için daha elverişli bir yer haline getireceğiz” dedi.

Evimin Altından Fay Hattı Geçiyor mu? Fay Hattı Üzerinde misiniz? Hemen Öğrenin Evimin Altından Fay Hattı Geçiyor mu? Fay Hattı Üzerinde misiniz? Hemen Öğrenin

Çekenli3

Kaynak: Tokat Belediyesi/Bülten