Tokat milletvekili Kadim Durmaz, Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, Kırşehir milletvekili Metin İlhan ve CHP İl Başkanı Baran Genç,  Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

İşbirliği ve Proje Görüşmeleri
Ziyaret sırasında, belediye başkanları ve milletvekilleri karşılıklı olarak gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular. Başkan Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir’in gelişimi için sosyal belediyecilik ilkeleri doğrultusunda hemşehrileriyle birlikte projeler ürettiklerini ve bu projelerde ortak akla büyük önem verdiklerini vurguladı.

Ortak Akıl ve İstişare Vurgusu
Başkan Ekicioğlu, “Tokat milletvekilimiz Sayın Kadim Durmaz, Merzifon Belediye Başkanımız Sayın Alp Kargı, Zile Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Sargın, Kırşehir milletvekilimiz Sayın Metin İlhan ve CHP İl Başkanımız Sayın Baran Genç, birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Bakan Yumaklı, Tokat Belediyesi’ni Ziyaret Etmedi... Bakan Yumaklı, Tokat Belediyesi’ni Ziyaret Etmedi...

 Tokat ve Bölge Belediyelerinin Ortak Akıl ve İstişare Vurgusu
Bu ziyaret, belediyeler arası işbirliği ve dayanışmanın önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Başkan Ekicioğlu, Kırşehir'in her alanda gelişmesi için diğer belediyeler ve milletvekilleri ile işbirliği yaparak, ortak projelere imza atmanın önemini dile getirdi.

 
 

Muhabir: Burhan Arar