Tokat Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde 2024-2025 Eğitim ve Öğretim yılı için belirlenen okullarda, denetimli serbestlik yükümlüleri ile denetimli serbestlik personelleri “temiz okul temiz yarınlar” projesi kapsamında okulların temizlik, bakım ve onarımlarını gerçekleştirdi.

Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğünce belirlenen ve Tokat İl Merkezinde yer alan Alparslan İlkokulunda, 18 Mart İlkokulu ve Ortaokulunda, Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde ve Tokat Odalar ve Borsalar Birliği Ortaokulunda yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde Tokat Denetimli Serbestlik Müdürlüğü topluma örnek bir proje gerçekleştirdi. Bu örnek projede okullarda geniş kapsamlı temizlikler yapıldı.
Belirlenen okulların talepleri doğrultusunda okul bahçelerinin çevre temizliği, koridor, sınıf ve lavobo temizliği, okul eşyalarının düzenlenmesi ve dizaynı, çeşitli bakım ve onarım konularında intizamlı bir çalışma yapıldı.
Okul5Yükümlülerin topluma kazandırılması amaçlanıyor 
Örnek projedeki çalışmalarla hem denetimli serbestlik kapsamında kamu hizmetlerinde faaliyet gösteren yükümlülerin cezalarının infazı hem de topluma yeniden kazandırılması ve sosyal farkındalık oluşturulması amaçlandı.Aynı zamanda geleceğimiz ve yarınlarımız olan çocuklarımızın daha konforlu bir eğitim alması ve daha hijyenik koşullarda öğrenim görmeleri hedeflendi.

Tokat şiveli 'Çöp atmayın' afişleri gündem oldu Tokat şiveli 'Çöp atmayın' afişleri gündem oldu

Okul2

 Okul idarecilerinden teşekkür
Yaz tatili bitmeden gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde okul idarecileri yeni eğitim-ögretim hayatına başlamadan örnek proje kapsamında okullarda yürütülen bu geniş kapsamlı faaliyetler için son derece memnun kaldıklarını ifade etti ve Tokat Denetimli Serbestlik personeline ve yükümlülere ayrı ayrı teşekkürlerini sundu.Okul yetkilileri böyle güzel ve anlamlı projelerin devam  ettirilmesi yönünde temennilerde bulundu.
Okul1Gülşen: Farkındalık yaratmayı amaçlıyoruz
Denetimli Serbestlik Müdürü Vedat Gülşen “Temiz Okul Temiz Yarınlar” projesi kapsamında yeni eğitim-öğretim yılı için çocuklarımıza kaliteli bir eğitim sağlamanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek farkındalık yaratacak her türlü projeleri ilerleyen zamanlarda hayata geçirmeyi amaçladığını belirterek sözlerine son verdi.

Muhabir: Mihriban Koçaker