Tokat Belediye Başkanı M. Kemal Yazıcıoğlu, görevi devraldığı törende yaptığı konuşmada, seçim sürecinin başından sonuna kadar nezaket içinde geçtiğini ve Tokat'ın bu duruşuyla Türkiye'ye örnek olduğunu belirtti. Başkan Yazıcıoğlu, "Seçim sürecine nezaketle başladık, nezaketle bitirdik. Tokat örnek olacak dedik ve oldu" diyerek, göreve başlarken belirledikleri ilkeyi vurguladı.

Devir Teslim Töreninde Örnek Bir Davranış

Yazıcıoğlu, devir teslim törenine katılarak nezaket gösteren Eski Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'na teşekkürlerini iletti. Bu davranışın, siyasi süreçlerdeki nezaketin ve olgunluğun önemini gösterdiğini ifade eden Yazıcıoğlu, "Eyüp Bey'in görevi devrettiği törende yaptığı konuşma, hepimiz için örnek teşkil etti" şeklinde konuştu.

Tokat'ın Geleceği İçin Birlikte Çalışma Mesajı

Tokat Belediye Başkanı, devraldığı bayrağı daha yükseklere taşıma sözü verdi. On yıl süresince Tokat'a hizmet etmiş olanların emeklerinin üstünün örtülemeyeceğini belirterek, "Bu çıtayı daha da yukarı çıkararak devam ettirmek lazım" dedi. Yazıcıoğlu'nun bu sözleri, Tokat için umutlu ve çalışkan bir geleceğin müjdecisi olarak kabul ediliyor.

 

 

Muhabir: Kenan Kayhan