Almus, Çevreli ve Kınık Belediye Başkanları, Almuslular Sohbet Sofrası’na misafir oldu

30 Mart 2014 tarihinde yapılan Mahalli Genel Seçimlerde değişik siyasi partilerden aday olup kazanan belediye başkanları Almuslular Sohbet sofrasında bir araya geldi.

Almus Merkez Belediye Başkanı Hasan Arıkan, Almus Çevreli Belediye Başkanı Ercan Gürer ve Almus Kınık Belediye Başkanı Hacı Yusuf Geçene ile Almus İl Genel Meclisi üyesi Yılmaz Özer Almuslular sohbet sofrasının misafiri olarak sohbete katıldılar.

Mahalli Genel seçimlerden sonraki ilk Almuslular Sohbet Sofrası’na davet edilen Belediye Başkanları ile İl Genel Meclisi Üyesinin davete katılmaları Almuslular arasında ciddi memnuniyet oluşturdu. Almus için gönül birliği müşahhas bir şekilde yaşandı.

Üç yılını dolduran Almuslular sohbet sofrasına Avukat Nuri Karaca, Eğitimci Ömer Faruk Aybek, İşadamı Mustafa Çakır, İşadamı Eşref Armağan, Diş Doktoru Mehmet Ürkmez, Doktor Hasip Sapçı, Eczacı Mustafa Arslan, Hastane personel şefi Üzeyir Akti, İşadamı Ertuğrul Altun, Mali müşavir İsmet Karaca, Almus Belediyesi Fen işleri Müdürü Hasan Barış, Almus İl genel Meclisi üyeleri Dursun Aytaç, Ercan Gürer, Yıldıray Yılmaz, Emekli Mustafa Elbir ve SGK çalışanı Bekir Şen katıldı.

Sohbet akşamının açış konuşmasını yapan eğitimci Ömer Faruk Aybek; “30 Mart’ta hoşgörü ortamında bir mahalli seçim yaşadık. Değişik siyasi partilerden aday olarak seçimleri kazanan değerli belediye başkanlarımıza ve il Genel Meclisi Üyesine seçildikleri görevlerinde başarılar diliyorum. Almus için el ele ve gönül gönüle olmanın yararlı olacağına inanıyorum. Değerli Başkanlarımızın bunu gerçekleştirecek bilgi ve anlayışa sahip olduklarına inanıyorum. Mazeretlerinden dolayı katılamayan değerli başkanlarımızın da bu anlayışta olduklarına inanıyorum. Davetimize icabet eden değerli başkanlarımıza ve İl genel meclisi Üyesine teşekkür ediyorum” dedi.

Almus Belediye Başkanı Hasan Arıkan “Üçüncü defa Almus belediye Başkanı olarak seçildim. Almuslulara hizmetten zevk alıyorum. Bana gösterilen bu teveccüh beni daha büyük düşünmeye, daha farklı projeler üretmeye zorluyor. Almus’a hizmet etmek benim için büyük zevktir. Almus’u bütün olarak düşünüyoruz, İlçemizin beldeleriyle de zaman içerisinde güç birliği yapmanın faydalı olacağına inanıyorum” dedi.

Kınık Belediye Başkanı Hacı Yusuf Geçene, “Kasabama hizmet etmek için aday oldum seçildim. Halkımın teveccühüne layık olmaya çalışacağım. Almus için el ele vermenin gerekli olduğuna inanıyorum” dedi.

Çevreli Belediye Başkanı Ercan Gürer, “Kasabamın hakkı olan hizmette ulaşamadığına inandığım için aday oldum ve ciddi bir destek ile göreve geldim. Bu teveccühe layık olmaya çalışacağım. İlçemiz için işbirliği ve güç birliğinin şart olduğuna inanıyorum” dedi.

Almus İl Genel Meclisi üyesi Yılmaz Özer; “Almus’un her köşesine hizmet taşımak düsturuyla çalışacağım. Köylerimizin altyapı işlerini takip ederek eksikliklerini tamamlatmaya mücadele edeceğim. Köylerimizin yollarının sürekli bakımını ve iyileştirilmesini sağlayacak çalışmalar içinde olacağım” dedi.

Tokat Belediye Plevne Spor’un Karşıyaka Maçı Stadı ve Saati Belli Oldu Tokat Belediye Plevne Spor’un Karşıyaka Maçı Stadı ve Saati Belli Oldu

Belediye Başkanları ve İl Genel Meclisi Üyesinin güzel konuşmalarının ardından Almuslular Sohbet Sofrası Müdavimleri de belediye başkanlarının ve İl Genel Meclisi üyesinin güzel düşüncelerini gerçekleştirmek için yapacakları çalışmalarda her zaman yanlarında olacaklarını, sonuna kadar destek olacaklarını ve bundan da mutluluk duyacaklarını söylediler.

Güzel duygu paylaşımının ardından bir ay sonar tekrar Sohbet Sofrası’nda değişik misafirler ile buluşmak temennisiyle sohbete son verildi.

Muhabir: Kenan Kayhan