Irak'ın Kuzeyinde Pençe - 3 Harekâtı Sırasında Şehit Olan P. Sözleşmeli Er Berkay Işık'ın Mezarı Üzerindeki Ay Yıldızlı Türk Bayrağı Görenleri Duygulandırıyor.

Sehit-1

2020 yılı Ocak ayında, Irak’ın kuzeyinde sürdürülen Pençe - 3 harekâtı esnasında, bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan roketli saldırı sonucu şehit düşen P. Sözleşmeli Er Berkay Işık, memleketi Tokat’ta toprağa verildi.

Çile dolu yaşantısı bestekar yaptı Çile dolu yaşantısı bestekar yaptı

1200X628

Şehidimizin mezarı, Türk bayrağını simgeleyen ay yıldızlı tasarımıyla dikkat çekiyor ve ziyaret edenlerin duygusal anlar yaşamasına neden oluyor.

A W899946 09

Kahramanımıza Vefa

Şehidimizin mezarı üzerinde bulunan ay yıldızlı Türk bayrağı , Berkay Işık’ın ismini ölümsüzleştirirken, ziyaretçilere de derin bir saygı ve minnet duygusu uyandırıyor. Şehidimizin anısı, milletimizin bağımsızlık mücadelesinin ve ulusal değerlerinin ne denli önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor. Tokat ve çevre illerden gelen vatandaşlar, mezarlıkta şehidimize dualar ederken, ay yıldızlı mezarın simgesel anlamını daha da derinleştiriyorlar. Bu anlamlı ziyaretler, hem şehidimize olan borcumuzu hatırlatıyor hem de milletimizin birlik içinde geleceğe umutla bakmasını sağlıyor.

 A A 20240813 35392121 35392120 A L M U S T A S E H I T M E Z A R L A R I N I N T E M I Z L I K V E B A K I M I Y A P I L D I

 

 

 

Muhabir: Burhan Arar