AK Parti Sivas Milletvekili Rukiye Genç Toy, Sivas için müjdeyi duyurdu. Milletvekili Toy, Sivas’ın hem hızlı tren hem de uçak seferleriyle ulaşımda önemli adımlar attığını belirtti. "Göreve başladığımız günden itibaren Sivas’ımızı sürekli meclis gündemine taşımak, Sultan Şehrimizin ve hemşerilerimizin ihtiyaç ve taleplerinin Ankara’da sesi olmak için durmadan, yorulmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz," dedi.

Pegasus'un Sivas-İzmir Uçuşları 1 Ekim'de Başlıyor

Sivas’ın uzun zamandır beklediği aktarmasız Sivas-İzmir uçak seferlerinin Pegasus tarafından 1 Ekim 2024 itibarıyla başlayacağını duyuran Milletvekili Toy, bu gelişmenin hemşerileri için uzakları yakın edeceğini vurguladı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakan Yardımcısı Osman Boyraz, Sivil Havacılık Genel Müdürü Prof. Dr. Kemal Yüksek ve Pegasus yetkililerine teşekkür eden Toy, Sivas için bu önemli adımın hayırlı olmasını diledi.

Tokat-İzmir Seferleri İçin Görüşmeler Sonuçsuz Kaldı

Ahmet Cingöz: "Yiğit Düştüğü Yerden Kalkmasını Bilecek" Ahmet Cingöz: "Yiğit Düştüğü Yerden Kalkmasını Bilecek"

 Tokat-İzmir uçak seferlerinin başlatılması için yürütülen görüşmeler ise sonuçsuz kaldı. Tokatlılar, uçuş seferlerinin başlamasını sabırsızlıkla beklerken, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nden bu konuda yeni bir adım atılması umut ediliyor.

Sivas Izmir Uçuş

Muhabir: Murat Onur