Tokat Habersivas

Tokat-İzmir uçak seferlerinin başlatılması için yürütülen görüşmelerin sonuçsuz kaldığı Tokat'ta Pegasus tarafından 1 Ekim 2024 itibarıyla başlayacak olan Sivas-İzmir uçak seferleri yankı uyandırdı. Öte yandan Sivas-İzmir uçak seferlerinin saat ve ücretleri belli oldu.

Karatay kendi üretimiyle 50 milyon TL katma değer sağladı Karatay kendi üretimiyle 50 milyon TL katma değer sağladı

Tokat Haberpegasus1

1 Ekim itibariyle en düşük 2 bin 181 TL'den başlayan ve 4 bin 267 TL'ye kadar çıkan fiyatlarla Sivas'tan İzmir uçuşları gerçekleşecek. Ekim ayının yıldızlı günleri 9 ve 31 Ekim olurken bu günlerde uçak biletlri 2 bin 181 TL'den satışta. 

Tokat Haberpegasus2

Tokat'ın İzmir'e direk uçuş beklentisi yine havada kalırken Sivas'tan İzmir'e düzenlenen uçak seferleri Tokat'ta Sivas'ı kullanarak İzmir'e gitmek isteyecek yolculara da pek kolaylık sunmuyor. 

Tokat Haberpegasus3

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı aktarmalı uçuşlar akşam 21:40, 22:20, 22:15, 22:45 şeklinde giderken uçuşların akşam,  aktarma sürelerinin ise 5 saatten, 10 saat 30 dakikaya kadar çıkması kafaları karıştırdı. 
Tokat'ta Havaş ücretleri 150 TL olarak alınıyor.

Tokat Haberpegasus Fiyatlar4

Ancak Tokat'tan Sivas'a ulaşım ücreti de dahil edildiğinde ortaya çıkan rakam aktarma süresi ile birleştirildiğinde zaman tasarrufundan uzak bir uçuşa dönüşüyor. Bu da akıllara uçak mı yolcu otobüsü mü? sorusunu getiriyor.

Muhabir: Mihriban Koçaker