"Devrim Özkan kimdir?" sorusu yeniden gündemde. Altan Dönmez’in yönetmenliğini üstlendiği, ‘Ne Gemiler Yaktım dizisinin başrollerinde Deniz Baysal, Devrim Özkan, Berk Hakman ve Erkan Kolçak Köstendil yer alıyor. Dizi ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor.

Ramo, Vuslat, Vatanım Sensin ve Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizilerinde canlandırdığı karakterlerle dikkat çeken oyuncu Devrim Özkan, Ne Gemiler Yaktım dizisi ile yeniden izleyici ile buluşacak. Peki, Ne Gemiler Yaktım dizisinin Fidan'ı Devrim Özkan kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte rol aldığı dizi ve filmler…

DEVRİM ÖZKAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?
Oyuncu Devrim Özkan 2 Eylül 1998’de Muğla'da doğdu. Milas-Bodrum'da büyüyen Devrim Özkan, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okurken 1. sınıfın sonunda okulu bıraktı ve İstanbul'a taşınarak ilk işi olan Rüya dizisi ile oyunculuğa başladı. Daha sonra Vatanım Sensin, Vuslat, Ramo gibi projelerde yer aldı.

Son olarak ise, Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde "Songül Acarerk" karakterine hayat verdi. Özkan, 4 Aralık Pazartesi akşamı Show Tv’de yayın hayatına başlayan Ne Gemiler Yaktım dizisinde Fidan karakterine hayat verecek.

DEVRİM ÖZKAN SEVGİLİSİ KİM?
Oyuncu Devrim Özkan’ın Galatasaraylı futbolcu Lucas Torreira ile aşk yaşadığı biliniyor. İkili, birlikte vakit geçirdiği anları zaman zaman sosyal medyada paylaşıyor.

DEVRİM ÖZKAN DİZİLERİ VE FİLMLERİ
Rol aldığı diziler;
2017 - Rüya
2017-2018 - Vatanım Sensin
2019-2020 - Vuslat
2021 - Ex Aşkım
2020-2021 - Ramo
2021 - Mevlana
2022 - Gelsin Hayat Bildiği Gibi
2023 - Ne Gemiler Yaktım


Dijital platformlar;
2021 – Ex Aşkım
2023 - Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî

Türkiye’nin En Genç Belediye Başkanı Zeynep Çelik Kimdir? Kaç Yaşında, Babası Kim? Türkiye’nin En Genç Belediye Başkanı Zeynep Çelik Kimdir? Kaç Yaşında, Babası Kim?

Muhabir: Murat Onur