Merkür Jet Erbaa Spor’un teknik direktörü Ahmet Cingöz, zorlu Karaman Futbol Kulübü maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Cingöz, takımın geçen hafta Mersin İdmanyurdu karşısında kazandığı deplasman galibiyetinin moral verdiğini belirterek, "Her maç zor, her takım sahaya galibiyet ve 3 puan için çıkıyor. Mersin deplasmanında aldığımız galibiyetle üzerimizdeki kara bulutları bir nebze olsun dağıttık. Ancak bu galibiyetin anlam kazanması için evimizde oynayacağımız Karaman Futbol Kulübü maçını da kazanmamız şart." dedi.

Zorlu Rakip: Karaman Futbol Kulübü
Cingöz, Karaman Futbol Kulübü'nün genç, dinamik ve kompakt bir futbol oynadığını vurgulayarak, "Rakibimiz ligde önemli takımlardan biri. Zorlu bir maç bizi bekliyor, ancak biz de sahada hedefimizin ne olduğunu çok iyi biliyoruz. Takım olarak Karaman maçına en iyi şekilde hazırlandık." ifadelerini kullandı.

Takımın Gelişimi ve Mücadele Ruhu
Takımın haftalar geçtikçe sahada daha uyumlu ve oyun felsefesine adapte olduğunu belirten Cingöz, "Yeni bir takım olmamıza rağmen, her hafta üstüne koyarak ilerliyoruz. İnşallah bu maçta da iyi mücadeleci bir futbol sergileyip galibiyetle sahadan ayrılacağız. Galibiyetleri seriye bağladığımızda, ligde başarılar bizim için kaçınılmaz olacaktır." dedi.

Tokat'ın Kesme Çiçek Seraları Erzincan’ın Radarında Tokat'ın Kesme Çiçek Seraları Erzincan’ın Radarında

Taraftara Çağrı
Cingöz, Karaman Futbol Kulübü karşısında alınacak skorların takım için çok önemli olduğunu belirterek, "Pazar günü oynayacağımız maçta taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Destek taraftardan, galibiyet ve 3 puan da bizden olsun. Tüm Erbaalı spor severlere bu galibiyeti armağan edeceğiz." sözleriyle açıklamalarını noktaladı.

 
 
 

Muhabir: Burhan Arar