Eski futbolcumuz İrfan Köklü, Gülsuyu Spor Takımının altyapısından istifa etti. Tokat spor futbol takımında 1979-1983 yıllarında oynayan Köklü, İstanbul süper amatör küme takımlarından Gülsuyu Spor takımının altyapısından ayrılması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İrfan Köklü'den İstifa Açıklaması

Gülsuyu Spor Futbol Takımı Genel Koordinatörü İrfan Köklü, kulübün altyapısının dünyaca ünlü İspanya’nın Barselona takımına devredildiğini belirtti. Tekrar genel koordinatörlük görevinin kendisine teklif edildiğini ancak yaşını gerekçe göstererek bu teklifi kabul etmediğini söyledi. Köklü, “Bu yaştan sonra bu teklife sıcak bakmam hoş olmazdı ve kabul etmedim. Gülsuyu Spor Kulübünden ayrıldıktan sonra birkaç kulüple görüşmelerimiz devam ediyor. Eğer benim şartlarıma uyan bir kulüpten teklif gelirse kabul ederim. Hemen spordan kopmak mümkün değil, bu sektörde 60 yıllık bir hizmetim var” dedi.

Ahmet Cingöz: "Yiğit Düştüğü Yerden Kalkmasını Bilecek" Ahmet Cingöz: "Yiğit Düştüğü Yerden Kalkmasını Bilecek"

Yeni Tekliflere Açık

Köklü, Gülsuyu Spor Kulübünden ayrıldıktan sonra birkaç kulüple görüşmelerinin devam ettiğini ve şartlarına uyan bir teklifi kabul edeceğini belirtti. "Hemen spordan kopmak mümkün değil, benim bu sektörde 60 yıllık bir hizmetim var" diyen Köklü, İstanbul’dan tüm Tokat’taki dostlarına ve arkadaşlarına selamlarını iletti.

 

Muhabir: Burhan Arar