Ikon (7)

Tokat'ın komşu ili Amasya'nın Göynücek Köyünde yaşayan ve instagram'da açtığı gorunmezkaza adlı sayfada birbirinden yaratıcı fotoğraflar paylaşan Mutlu Karaduman, halı, perde, çiçek gibi birçok eşya ve materyalden yaptığı kıyafet tasarımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor.

Ikon (3)

Bu tasarımlarıyla çektiği videolarla sosyal medyayı sallayan fenomenden yeni bir paylaşım geldi. Ev hanımı olan annesiyle bu kez kapak yıldızı olan Fenomen Karaduman, birbirinden renkli pozlarla kahkahaya boğdu. 

Ikon (4)

Ünlü Fenomen, "Annemle ben imkanlarımca kapak yıldızı olduk.. Hayal edin.. Umudunuz hep olsun, imkansızlıklardan imkanlar doğurun,ekin, büyütün, emek verin.. Yaptığım işlere saygı duyuyor, bazen gözlerim dolu kendimi izliyorum. Bu camia görmezden gelsede , sizlerin sevgisi, benim gelişimime şahit olmanız, takdir etmeniz bana yetiyor.

Ünlülerin dönercisi Serkan Mutlu’nun markası Mutlu Et şimdi Bursa’da! Ünlülerin dönercisi Serkan Mutlu’nun markası Mutlu Et şimdi Bursa’da!

Ikon (6)

Ha bir de Berlin'in en büyük sahnelerinden birinde sunum&defile yapıcam. Ekim, Kasım, Aralıkta aralıklarla gidip gelicem. Çünkü onların gözünde komik kıyafetler yapan çocuktan ziyade "Sanatçı" olarak adlediyorlar. Gurur verici İlk teşekkürüm beni destekleyen aileme, modelliğin hakkını veren Melisa'nıza, bu hayallerimi resmeden arkadaşım Cihan'a sonsuz teşekkürler" notuyla videosunu paylaştı.

Muhabir: Mihriban Koçaker