23 Elazığ FK takımının kalecisi Akın Köroğlu, eski takımı Tokatspor'un ilinde rakip olarak sahaya çıkacağı maç öncesi, spor müdürümüz Arif Sağdıç’a özel açıklamalarda bulundu. Tokatspor’da geçirdiği günleri anarken duygusal anlar yaşayan Akın Köroğlu, Tokat’a geri dönmenin kendisi için çok özel bir anlam taşıdığını belirtti.

Akın Köroğlu, ““Benim için yıllar sonra Tokat deplasmanına gidip eski takımımın ilinin takımına rakip olmak duygusal anlara etken olacak. Yıllar sonra da olsa eki dostlarımı Tokat’ta görmek onlarla hasret gidermek tabi güzel olacak. Ben Tokat’a duygularımla geleceğim ama rakip olarak da gelmek benim için büyük bir handikap olacaktır. Sonuçta bizler ne kadar dostlukları yaşasak da sahada işimizi profesyonelce yapmak zorundayız. Bizim ekmek paramız yeşil sahalardaki başarılarımıza bağlı. Onun için duygusallıklar yaşasak da sonuçta bizim işimiz profesyonelce yapılır. Hayatta duygusallığa yer yok. Herkes işini ciddi olarak yapacaktır. Önce işimizi sonra da sahada başarımız için gerekeni yapmak zorundayız. Kazasız belasız sakatlıksız bir maç olsun iki takım içinde" dedi.

Samsunspor'un takım kaptanı Zeki Yavru: "Öncelikle önemli olan ligi güvenli yerde bitirmek" Samsunspor'un takım kaptanı Zeki Yavru: "Öncelikle önemli olan ligi güvenli yerde bitirmek"

Sahada her iki takımın da centilmence mücadele edeceğini ifade eden Akın Köroğlu, “Dostane bir maç oynayacağız sahada. Hak eden kazansın ama dostluklar maça damga vursun. Kazanan fair play olsun. Tüm Tokatlı dostlarıma ülkemizin güneydoğu bölgesinin Gakkoşlar diyarı Elazığ’dan tüm spor ever Tokatlı dostlarıma selamlarımı, sevgilerimi, saygılarımı gönderiyorum. Tokat’ın yeri kaleci Akın Köroğlu’nda her zaman başkadır. Cumartesi günü tüm Tokatlı dostlarımla beraber Tokat Gaziosmanpaşa Stadında Allah nasip ederse buluşacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Akın Köroğlu

Muhabir: Burhan Arar