Tokat’ın Bal Ligi hakemlerinden Emre Şahinalp, tayini çıkarak Tokat’a veda etti. Hakem Şahinalp, Topçamspor ile TOKİ Spor arasında oynanan ve 2-1 sonuçlanan U13 maçıyla Tokat’taki görevini sonlandırdı.

Emre Şahinalp’in Veda Mesajı

Duygularını Spor Müdürümüz Arif Sağdıç’a anlatan Emre Şahinalp, Tokat’a veda ederken şunları söyledi: “2018 Temmuz ayında geldiğim Tokat, ilk görev yerim ve ilk göz ağrım. Bu şehire evlenip, güzel kızım Asya ile veda ediyorum. Görev gereği Batman’a tayinim çıktı. Gitmek çok zor geliyor ama başka çaremiz yok. 6 yıl boyunca işimin yanında futbol hakemliğini de Tokat’ta yapmaya çalıştım. İlk maçımdan son maçıma kadar gözümün önünden geçerken, burada büyük tecrübeler edinerek başka bir şehre gidiyorum. Buraları özleyeceğim."

C620F7Af 7078 4Ff1 8D76 01Dc366D6Dd4 Tokathaber

Şahinalp, üzerindeki emeği olan tüm hocalarına teşekkür ederek sözlerine şöyle devam etti: “Bu camianın dostu Arif abime de teşekkür ederim. Her zaman yanımızda oldu, aradı, sordu. Sağ olsun, emeği çok. İnşallah Tokat futbolu ve Tokat hakemliği daha iyi olur. Maçlarına çıktığım tüm takım hocalarıyla samimi olmaya çalıştım. Hepsini sevdim ve kimseyi üzmemeye çalıştım. Ben hakkım varsa helal ediyorum. Herkesten de helallik istiyorum. Allah’a emanet olun. Bu şehirden Emre Şahinalp geçti gitti.”

Tokat’tan Ayrılış

Emre Şahinalp, Tokat’ta geçirdiği 6 yıl boyunca hem görevini başarıyla yerine getirdi hem de futbol hakemliği alanında önemli deneyimler kazandı. Tokat futbol camiasında sevilen bir isim olan Şahinalp, tayin nedeniyle ayrılmanın zorluğunu yaşarken, Tokat’a duyduğu sevgiyi de dile getirdi.

Bursaspor - Tokat Belediye Plevne Spor Maçında Seyirci Rekorunu Kırdı Bursaspor - Tokat Belediye Plevne Spor Maçında Seyirci Rekorunu Kırdı

Bb9412Be 8Bb3 4F87 99Bf 6C87Cea858D1 Tokathaber

Tokat’tan Batman’a Yeni Görev

Şahinalp’in yeni görev yeri Batman olacak. Burada da aynı özveri ve başarı ile görevine devam edeceğine inandığımız Şahinalp’e yeni görevinde başarılar diliyoruz. Tokat’ta bıraktığı güzel anılar ve dostluklarla, Tokat futbol camiasında her zaman hatırlanacak bir isim olacak.

Emre Şahinalp, Tokat’a vedasını Topçamspor ile TOKİ Spor arasındaki U13 maçıyla yaptı. Tokat’ta kazandığı deneyimleri ve kurduğu dostlukları yanına alarak Batman’a doğru yola çıkan Şahinalp, Tokat futbol camiasında unutulmayacak bir iz bıraktı. Kendisine yeni görev yerinde başarılar dileriz.

Muhabir: Burhan Arar