Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, 81 ilin SGK il müdürleri ile toplantı yaptı. Toplantıda, Tokat Sosyal Güvenlik İl Müdürü Turgut Pekdemir de hazır bulundu. Bakan Işıkhan, bakanlığın illerdeki gözü kulağı olan il müdürleri ve il müdürlüğü personeliyle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yüzyıl Vizyonu ve Sorumluluklar

Bakan Işıkhan, konuşmasında yaklaşık bir yıllık çalışma dönemini değerlendirerek, bu süre zarfında hem çalışma hayatı hem de ülke adına birçok önemli adım attıklarını belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mimarı olduğu 'Türkiye Yüzyılı' hedefinin önemine vurgu yapan Işıkhan, “Yediden yetmişe ülkemizin her bir ferdinin bu hedefe kilitlenmesi gerekiyor. Bu sebeple ifa edeceğimiz her kamu hizmetinde, gerçekleştireceğimiz her çalışmada, üzerimize eskisinden daha büyük sorumluluklar düştüğünü unutmamalıyız” dedi.

81 Il Sgk Il Mudurleri 1 Tokathaber

İl Müdürlerine Önemli Mesajlar

Her bir il müdürünün kendini, şehrinin çalışma ve sosyal güvenlikten sorumlu bakanları olarak görmesi gerektiğini belirten Işıkhan, “Şehirlerinizde, hizmet sunduğumuz vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu her an yanlarında olabilmelisiniz. Bu doğrultuda bugüne kadar yaptığımız tüm çalışmaları daha da geliştirerek, daha kaliteli hale getirerek hedefimize yürüyeceğiz. Gayretimizi, motivasyonumuzu daha da arttırarak üreteceğiz” ifadelerini kullandı.

Çevik ve Sonuç Odaklı Çalışma Vurgusu

Bakan Işıkhan, bakanlığın artık ‘yüzyıl vizyonu’ kazandırmış bir ülkenin kamu kurumu olduğunu ve bütün icraatlarını bu farkındalıkla gerçekleştireceklerini belirtti. “Bakanlığımız kurumları ve kurum yöneticileri olarak ne kadar çevik, pratik ve sonuç odaklı çalışabilirsek o ölçüde başarılı olabiliriz” diyen Işıkhan, il müdürlerinin başarısının bakanlığın başarısı, bakanlığın başarısının ise Türkiye’nin başarısı anlamına geldiğini vurguladı.

81 Il Sgk Il Mudurleri 2 Tokathaber

İstişare ve Projeler

Toplantıda, 81 ilin SGK il müdürleri ile şehirlerindeki çalışmalara ve projelere ilişkin istişarelerde bulunuldu. Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Raci Kaya ve merkez teşkilatı birim amirlerinin de katıldığı toplantıda, Bakan Işıkhan, SGK il müdürlerine çalışmalarında başarılar diledi.

Muhabir: Murat Onur