Sosyal medya fenomeni Zülal Mutlu Günler ve Emre Günler çiftinin adı son dönemlerde sıkça konuşulan bir iddiaya konu oldu. 500 binden fazla takipçisi bulunan ve Zullem olarak bilinen Zülal Mutlu Günler'in, gündemden düşmeyen Dilan Polat'la Dubai'ye gidip aynı otelde kaldıkları iddiaları, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Konuyla ilgili detayları ortaya atan Alp Kılınç isimli sosyal medya kullanıcısı, çiftin Dubai seyahati sonrasında yaşananları kamuoyuyla paylaştı.

Alp Kılınç'in iddialarına göre, Zülal Emre çifti Dubai seyahati sonrasında Türkiye'ye döndükten sonra bir dizi iş girişiminde bulundu. Çift, şirket açma kararı alarak iş hayatına adım attı. Ayrıca, güzel bir Land Rover aracı satın alıp villalar yaptırdığı öne sürüldü. Alp Kılınç, Zülal Emre'nin sosyal medya hesaplarından detoks suyu satışına başladığını belirtti, ancak sonrasında tüm bu gönderilerin silindiğini ve şirketin profilinin kaldırıldığını ifade etti.

Zülal Emre çifti henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmazken, sosyal medya üzerinden gelen yoğun ilgi ve spekülasyonlar, çiftin yaşadığı olayın merak konusu olmaya devam etmesine neden oluyor. Gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.

Çukur onarıldı sıkıntı giderildi Çukur onarıldı sıkıntı giderildi

Muhabir: Kenan Kayhan