Kadir Özbilgin Yazdı: “Gelecekte Tokat Paneli” Hakkında… (3) Kadir Özbilgin Yazdı: “Gelecekte Tokat Paneli” Hakkında… (3)

Tokat'ın Zile ilçesinden genç yetenekler, yerli ve milli elektrikli araçları “VENİ VİDİ VİCİ” ile TEKNOFEST'te yarışmak üzere yola çıkıyor. Zile Mesleki Eğitim Merkezi ve Zile Dinçerler 75. Yıl Anadolu Lisesi’nin öğretmen ve öğrencileri tarafından tamamen yerli imkanlarla üretilen bu özel araç, “Liseler Arası Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları”na katılmak üzere kabul edildi.

Yarışma Tarihi ve Yerine Dikkat!

12-17 Ağustos 2024 tarihleri arasında Gebze'deki TÜBİTAK yerleşkesinde düzenlenecek olan bu prestijli yarışmada Tokat ve Zile’yi temsil edecek olan ekibimiz, büyük bir heyecanla yarışmaya hazır. Ekip, Zile Mesleki Eğitim Merkezi Öğretmeni Ali Rıza Doğan kaptanlığında 5 öğretmen ve 7 öğrenci ile yola çıktı.Whatsapp Image 2024 08 11 At 17.48.12 (1)

Protokol Uğurlamaya Hazır Bulundu

İlçe Kaymakamı Çağlar Tekin, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Osman Tosun ve İlçe Milli Eğitim Müdürü H. Bayram Polattimur, elektrikli aracın son test sürüşlerini izlemek ve yarışma takımını uğurlamak üzere etkinlikte hazır bulundu.

Destekçilerin Önemi

Projeye maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kır, Kaymakam Çağlar Tekin ve emeği geçen tüm okul yöneticilerine, öğretmen ve öğrencilere Tokat ve Zile adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Takımımıza yarışmada başarılar diliyoruz

Muhabir: Burhan Arar