30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yılı kutlamaları kapsamında Erbaa’da sahne alan Türk Halk Müziği’nin güçlü sesi Zara, hayranlarını hem sesiyle hem de esprili itiraflarıyla büyüledi. Konserdeki performansıyla büyük beğeni toplayan Zara, sahnede Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl'ün ikram ettiği zeytinyağlı sarmayı tattı. Bu sırada verdiği kilolar ve değişen fiziği hakkında samimi açıklamalarda bulundu.Whatsapp Image 2024 08 29 At 23.17.20

"Yemeği Hiç Sevmem" Diyerek Gülümsetti...Balık etli olduğunu kabul etti...
Zara, kilolarıyla ilgili esprili bir dille “Biliyorsunuz yemeği hiç sevmem. Ama bir fark var mı? Ekrandaki gibi Gülyabani değilim, doğru mu? Hafif balık etli olduğumu kabul ediyorum ama böyle çok mutluyum. Can boğazdan gelir" ifadelerini kullandı. Zara, özellikle Erbaa’nın ünlü bağ yaprağından yapılan yaprak sarmanın tadına baktı ve bu lezzeti çok beğendiğini belirtti. Ayrıca orkestra ekibine de bu lezzeti ikram etmeyi ihmal etmedi.Whatsapp Image 2024 08 29 At 23.17.12 (1)

Zara’nın 9 Kilo Verme Hikayesi
Zara, Mart ayında sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, hayranlarıyla 9 kilo verdiği süreç hakkında bilgi vermişti. Ünlü şarkıcı, kilo verme sürecinde stresten uzak durduğunu ve vitamin takviyesi aldığını belirterek, “No stress, yes vitamin. Ee ben nasıl kilo vermeyim” notunu eklemişti. Zara’nın bu açıklamaları, hayranları arasında büyük ilgi gördü.

Intro 1695041533

Zara, verdiği kiloları yeniden mi aldı?

Son dönemde aldığı kilolarla gündeme gelen ünlü türkücü Zara, 2023 yılında sıkı bir diyetle incecik olduğu magazin haberlerinde yer bulmuştu. Forma giren Zara’nın görüntüsü hayranlarını şaşırtmıştı. Ünlü şarkıcı günde 16 saat aç kaldığını ve saat 16:00’dan sonra yemek yemediğini anlatmştı.

  Erbaa konserinde ise görenleri şaşırtan Zara, böyle mutlu olduğu mesajını verdi.

Zara

Zara, kimdir?
Zara, 15 Ocak 1976'da Üsküdar, İstanbul’da doğdu. Asıl adı Neşe Yılmaz’dır Aslen Adıyamanlı olan şarkıcı sahne adıyla çocukluk yıllarında “Neşecik” adı ile sekiz albüm çıkardı. 1991 yılında Milliyet Gazetesi'nin açtığı liseler arası müzik yarışmasında "Türk Halk Müziği Kız Solist" dalında Türkiye birincisi oldu. 1993'te aynı yarışmaya tekrardan girdi ve birinci oldu ikinci kez. 1996 yılında TRT'nin açtığı "Yetişmiş Ses Sanatçısı" sınavına girdi ve kazanarak "TRT Türk Halk Müziği Akitli Ses Sanatçısı" ünvanıyla göreve başladı. 1997 yılında Atatürk Kültür Merkezi'nde sahnelenen "Yunus Emre Müzikali"nde Yunus Emre'nin sevdiği kız Amber rolüyle ve solist olarak görev aldı.

Adsiz Tasarim 2023 09 18T155153340

Miss Turkey birincisi sosyal medyayı ikiye böldü! Miss Turkey birincisi sosyal medyayı ikiye böldü!

 

 

Muhabir: Burhan Arar