G W Sz6 Pv W4 A Aq8 QfTEŞKİLAT
Altay'dan Tuna'ya destanlar yazanların hikâyesi devam ediyor...Yiğitlerimizin sahada canlarını ortaya koyarak verdiği vatan mücadelesini ekranlara taşıyan dizi Teşkilat, 5. Sezonuyla 22 Eylül Pazar 20.00'de TRT1 ekranlarında olacak. 
K A R A D U TKARADUT
Zuhal Erdem, kişisel gelişim uzmanı olarak kariyerinde zirvede olan bir kadındır. Aşk ve ilişkiler üzerine danışmanlık yaparak başarı kazanmıştır. Ancak ailesiyle yaşadığı evde bambaşka bir hayat sürmektedir. Genç yaşta annesini kaybettikten sonra babası ve üç kız kardeşine kendini adamıştır. Yıllarca süren yalnızlığının ardından, asistanı Eylem sayesinde Tayfun ile tanışır ve bu ilişki uğruna büyük zorluklarla yüzleşir. Babası Çetin'e karşı çıkacak, aşk ve hayal kırıklıklarıyla dolu bir yolculuğa adım atacaktır. Murat Saraçoğlu'nun yönettiği dizide İrem Helvacıoğlu, Şükrü Özyıldız, Aslı İnandık gibi isimler oyuncu olarak yer alacak. Dizi 23 Eylül Pazartesi akşamı ATV'de. 
G X Mu F T Z Xg A A4Sr7SİYAH KALP
Genç yaşta ikizlerini terk eden Sumru (Ece Uslu), varlıklı iş adamı Samet (Burak Sergen) ile evlenir. Yıllar sonra ikizler Nuh (Aras Aydın) ve Melek (Hafsanur Sancaktutan), annelerinin kim olduğunu öğrenip Kapadokya’ya gelirler. Geldikleri ihtişamlı konakta Nuh, Sevilay (Leyla Tanlar) ile karşılaşır. Melek’in yolu ise Samet'in ilk evliliğinden olan oğlu Cihan (Burak Tozkoparan) ile kesişir. Sumru, çocuklarını ailesinden saklamaya ve uzak tutmaya çalışsa da, Melek ve Nuh aileye ve Cihan ile Sevilay’ın kalbine sızmayı başaracaktır. Dizi ikinci bölümüyle perşembe akşamı Show TV'de. 
D E H ADEHA
Bir baba oğulun yıllar sonra gerçekleşen yüzleşmesiyle başlayan intikam hikayesini ele alacak DEHA; oyuncu kadrosu ve sürprizlerle dolu hikayesiyle yeni sezonda izleyicileri ekran başına toplayacak. Deha'nın oyuncu kadrosunda; Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Taner Ölmez, Onur Saylak, Melis Sezen, Ahsen Eroğlu, Seda Akman, Zuhal Gencer, Taner Rumeli, Emel Göksu, Cenk Kangöz, Oğulcan Arman Uslu, Umutcan Ütebay, Eylül Ersöz, Çağrı Atakan, Ali Berge, Çağan Efe Ak, Abdurrahman Yunusoğlu ve Yusuf Selim Uğurlu yer alıyor. Dizi 22 Eylül Pazar günü Shıow TV'de. 
Güzel Aşk DiyarıGÜZEL AŞKLAR DİYARI
Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmen koltuğunda oturduğu Güzel Aşklar Diyarı dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Oyuncu kadrosunda Halil Ergün, Meltem Cumbul, Melis Birkan gibi usta oyuncuları kadrosunda barındıran dizi, Özgü Kaya gibi genç yetenekleriyle de adından söz ettiricek. Güzel Aşklar Diyarı’nın yapımını Med Yapım ve Boyut Film, yapımcılığını ise Fatih Aksoy üstleniyor. Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal’ın kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Berkan Şal, Ali Başar, İbrahim Dizlek, Miray Akay, Yankı Ayhan, Yunus Narin, Ersel Şibil, Mustafa Arda Işık, Işıltı Su Alyanak, Lidya Atlik gibi isimler yer alıyor. Güzel Aşklar Diyarı yakında Kanal D'de başlıyor!
SahipsizlerSAHİPSİZLER
Sahipsizler, anne babalarını bir gece ansızın kaybeden altı kardeşin, Azize (Hazal Subaşı), Cemo (Kaan Mirac Sezen), Zeliha (Doğa Bayram), Fidan (Ece Bağcı), Samet (Umut Kaplıca) ve Balım’ın (Züleyha Yıldız) başlarına gelen felaketlere rağmen bir arada kalma ve hayata tutunma çabalarını konu alıyor.Star’ın merakla beklenen yeni dizisinin kadrosunda; Hazal Subaşı, Kaan Mirac Sezen, Doğa Bayram, Ece Bağcı, Umut Kaplıca, Züleyha Yıldız, Turgut Tunçalp, Enes Koçak, Mina Derman, Mehmet Bozdoğan, Duygu Karaca, Bilge Can Göker, Onur Berk Arslanoğlu, Zeynep Köse, Mert Tümer ve Sacide Taşaner ile Reha Özcan yer alıyor. Sahipsizler, çok yakında Star’da!

Sivas'ta Tarımsal Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli Toplantısı yapıldı Sivas'ta Tarımsal Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli Toplantısı yapıldı

Muhabir: Mihriban Koçaker