Turhal'da motosiklet tutkunu olarak tanınan ve esnaf kimliğiyle sevilen Kürşat Elitaş’ın  ölümüyle sonuçlanan olayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Sosyal medya platformu X'de Metropol Haber tarafından yayınlanan görüntüler, olay anı yer aldı. Videoda, arbede yaşadığı sırada bir el silah sesi duyuluyor.  Silah sesinin ardından yere yığılan Elitaş’a sağlık ekiplerinin müdahale ettiği ve kanlar içinde sedyeyle hastaneye kaldırıldığı görüntüler yer alıyor.

Olayın ardından sosyal medyada yayımlanan yeni görüntüler, tartışmanın nasıl silahlı bir kavgaya dönüştüğünü gösteriyor.  Görüntülerin X platformunda hızla yayıldığı ve büyük yankı uyandırdığı görülüyor.

Motosiklet Festivalinde Çıkan Tartışma:

Olay, Tokat'ın Turhal ilçesinde düzenlenen motosiklet festivalinde yaşandı. Kürşat Elitaş, festivalde çıkan bir tartışmayı ayırmaya çalışırken, CHP Turhal Belediye Başkanı’nın güvenlik amiri Osman Gökhan İşeri ile tartışmaya girdi. İddiaya göre, tartışmanın nedeni egzoz sesi oldu. Tartışma büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü ve Osman Gökhan İşeri’nin ateş açması sonucunda Elitaş başından vurularak hayatını kaybetti. Olayda A.K. isimli bir kişi de yaralandı ve hastanede tedavi altına alındı.

Cinayet Zanlısı Kaçtı, Bir Gün Sonra Yakalandı:

Olayın ardından Osman Gökhan İşeri, motosikletle kaçtı ve polis ekipleri geniş çaplı bir operasyon başlattı. Firari zanlı, olaydan bir gün sonra yakalanarak gözaltına alındı. İşeri’i, Turhal Adliyesine sevk edildi.

Kürşat Elitaş Kimdir?

Turhal’da Can Ekmek Fırını’nın sahiplerinden biri olarak tanınan Kürşat Elitaş, motosiklet tutkusuyla biliniyordu. 4 çocuk babası olan Elitaş, çevresi tarafından saygı gören ve sevilen bir esnaftı.  

 
 

Muhabir: Mihriban Koçaker