Şehit Sinan Bilir Ortaokulu'nda öğrenciler, İngilizce dil sınıfı öğretmenleri rehberliğinde gerçekleştirdikleri "My Town" (Benim Kasabam) adlı şehir tanıtım maketleri sergisiyle becerilerini sergiledi. Etkinlik kapsamında öğrenciler, kendi yaptıkları maketlerle ilgili katılımcılara bilgiler vererek projelerini anlattılar. Maketlerde bulunan binalar, yollar ve trafik levhalarını İngilizce olarak etiketleyen öğrenciler, bu sayede dil bilgilerini pekiştirdiler.

Deneyimli İngilizce öğretmenleri Ceyda Demirezen, Arzu Öz ve Nesibe Sezgin yönetimindeki bu etkinlik, katılımcılar tarafından oldukça verimli bulundu. Öğrencilerin hem yaratıcılıklarını sergiledikleri hem de İngilizce dil becerilerini geliştirdikleri bu etkinlik, ziyaretçiler tarafından ilgiyle karşılandı.

Okul Müdürü Hasan Kazancı, öğrencilerin stantlarını tek tek gezerek tebrik ederek, "Öğrencilerimiz gayet güzel işler çıkartmışlar. Okulumuzda bu tür etkinliklerimiz öğretmenler ve öğrencilerimizin özverili çalışmaları ile devam edecek" dedi.