Tokat’ta İlk Ders Konusu Belli Oldu Tokat’ta İlk Ders Konusu Belli Oldu

Topçam mesire alanında düzenlenen etkinlik Hürriyetçi Eğitim Sen Tokat Şubesi Üyeleri tarafından yoğun ilgi gördü. Piknik, eğitim sektöründe çalışan üyelerin bir araya gelerek kaynaştıkları, stres attıkları bir platform oldu.

Çocuklar İçin Eğlenceli Aktiviteler

Etkinlikte, çocuklar için düzenlenen profesyonel gösteri grubunun performansı büyük beğeni topladı. Çocuklar, gösteri grubu eşliğinde gönüllerince eğlenme fırsatı buldu.

Yetişkinler İçin Düzenlenen Yarışmalar

Piknik, yetişkinler için de muhteşem anlar sundu. Sendika Üyelerine özel ikramların ardından düzenlenen çeşitli yarışmalar, hem eğlenceli hem de çalışanların bir atmosferi yarattı.

Whatsapp Image 2024 06 01 At 22.37.15 Tokathaber

Sendika Başkanından Açıklamalar

Şube Başkanı Seyfi KARSLI, günün önemine değinerek, "Eğitim çalışanlarımız son dönemde artan iş yükü ve çeşitli sorunlarla mücadele ediyor. Bugün burada, hem moral hem de birlik ve beraberliğimizi pekiştirdik. Etkinliğimiz üyelerimiz tarafından çok beğenildi ve bu tür bakımı sonlandırıldı" dedi .

Devam Eden Sendikal Mücadele

KARSLI, ayrıca sendikal mücadelelerine değinerek, "Müfredata yönelik değişimler, rotasyon, yeni meslek kanunundaki hayal kırıklıkları ve eğitimcilere yönelik artan şiddet olayları yoruyor. Ancak bu tür etkinliklerle motivasyonumuzu yüksek ve mücadelemize devam etmeye kararlıyız" ifadesini kullandı.

Muhabir: Burhan Arar