Tokat'ın Bahçelievler Mahallesi'nde yaşayan Emin Kılıç, yıllardır beklediği yol sorununu sonunda çözüldüğünü ifade ederek, yaşadığı mutluluğu dile getirdi. Kılıç, "2 yıl önce resmi başvurumuzu yaptığımız halde imarlı alanımıza yol açılamadığı için inşaata başlayamamıştık. Önceki belediye yönetimi döneminde açılmayan yol, yeni belediye yönetimi ile açıldı. Bu sayede inşaatımıza çok yakında başlama imkanı bulduk. Yıllardır süren yol sorunu kısa sürede çözüme kavuştu," dedi.

Whatsapp Image 2024 09 02 At 16.03.54 (1)

Eski Dilekçe İşleme Konuldu, Çalışmalar Hemen Başladı

Emin Kılıç, uzun süredir beklemede olan yol açma işleminin, eski dilekçelerinin bulunup işleme konulmasıyla hızlandığını belirtti. "Durumdan bahsetmemiz üzerine eski dilekçemiz bulundu ve hemen işleme alındı. Aynı hafta içerisinde çalışmalar başladı. Bu anlamda Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu'na çok teşekkür ediyoruz," diye ekledi.

Whatsapp Image 2024 09 02 At 16.03.53 (1)

iPhone 16 Pro Max Türkiye fiyatları ne kadar kaç TL? İphone fiyatları 2024 iPhone 16 Pro Max Türkiye fiyatları ne kadar kaç TL? İphone fiyatları 2024

Yeni Dönemle Gelen Çözümler

Yeni belediye yönetimi, Tokat'ın Bahçelievler Mahallesi'nde yıllardır bekleyen bu önemli yol sorununu çözerek, mahalle sakinlerinin yaşamını kolaylaştırdı. Bu gelişme, mahalle halkı tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

 Whatsapp Image 2024 09 02 At 16.03.53

Muhabir: Mihriban Koçaker