Aynı zamanda Travelshop Turkey Yönetim Kurulu Başkanı olan Silk Road Museum Oteli Yönetim Kurulu Başkanı Murtaza Kalender, butik otel açıldığından beri birçok yabancı turisti şehirde ağırlamaya devam ettiklerini söyledi.

Cennetten Bir Köşe: Tokat’ın Yanı Başındaki Kadıpınarı Tabiat Parkı Cennetten Bir Köşe: Tokat’ın Yanı Başındaki Kadıpınarı Tabiat Parkı

Ancak son dönemde ciddi sayıda turist gelmesinden ötürü Tokat'ın yerli halkının akıllarında 'otel sadece yabancılar için mi?' şeklinde bir soru işareti oluştuğuna yönelik sorular aldıklarını belirten Kalender, Tokat halkı için Eylül ayı boyunca yapacakları indirimleri duyurdu. 

Silk Road2

Silk Road Museum Hotel & Deveciler Hanı Butik Otel Yönetim Kurulu Başkanı Murtaza Kalender "Merhabalar Değerli Hemşerilerim; Tokat’taki Silk Road Museum Hotel & Deveciler Hanı otelimize son dönemlerde ciddi sayıda turist getiriyoruz. Bunun üzerine bize gelen sorulardan şunu anladık; Tokat’taki kıymetli hemşerilerimizin akıllarında şu soru oluşmuş, otel sadece yabancılar için mi? Bizde gelip geze bilir miyiz? Benzeri çok sayıda soru ve talep alıyoruz. Tüm Tokat’lı hemşerilerimiz otelimizin olanaklarından faydalansın diye Eylül ayı boyunca her Salı ve Perşembe günleri, hazırladığımız 5 ayrı menü üzerinde sizler için yüzde 50 indirim yaptık. Ayrıca her Pazar Yöresel lezzetlerle dolu serpme kahvaltımız için yine yüzde 50 indirim yaptık." dedi. 

Muhabir: Mihriban Koçaker