Reşadiye’de belediye tarafından daha önce temizlenen Termal Otel altı piknik alanı, bilinçsiz kullanımdan dolayı eski haline geri dönünce Belediye Başkanı Ergül Ünal isyan etti.

Çevre Bilinci Eksikliği
Tokat’ın Reşadiye ilçesinde, belediye ekiplerinin titizlikle temizlediği Termal Otel altı piknik alanı, vatandaşların bilinçsiz kullanımı nedeniyle yeniden kirletildi. Belediye Başkanı Ergül Ünal, çevreye duyarsız davrananlara karşı sert bir tepki gösterdi.442496805 847581730733744 3457197468922566521 N

Başkan Ünal'dan Duyarlılık Çağrısı
Başkan Ünal, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
"Çok Kıymetli Reşadiyeli Hemşehrilerim, Şehrimizin bütün alanlarının temizliği için ekiplerimiz gece gündüz çalışmaktadır. Lütfen bu temizlik seferberliğine hep beraber sahip çıkalım. Sokaklar ve parklar çöp tenekeleri değildir! Çöpümüzü ve izmaritlerimizi ortak kullanım alanlarına atmayalım. Daha önce temizlemiş olduğumuz Termal Otel altı piknik alanı bilinçsiz kullanımdan dolayı bu hale gelmiştir. Kıymetli hemşehrimizden bu konuda hassasiyet göstermelerini rica ediyoruz. Unutmayın, Reşadiye hepimizin ve daha temiz bir Reşadiye sizlerin ellerinde. Anlayışınız için teşekkür ediyor, sağlıklı günler diliyorum."Whatsapp Image 2024 07 25 At 10.47.01 (2)

Temiz Bir Reşadiye İçin Birlikte Çalışalım
Başkan Ünal, tüm Reşadiye halkını temiz bir çevre için duyarlılığa davet ederken, temizliğin sürdürülebilirliği için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini vurguladı.

Tokat’ın Güzellikleri Michelin Rehberi'nde Tokat’ın Güzellikleri Michelin Rehberi'nde

Muhabir: Burhan Arar