Tokat'ın gözde ilçeleri Niksar, Turhal ve Tokat Merkez'de yeni dönem, belediye başkanlarının toplumsal dayanışma ve yardımlaşma çağrıları ile başladı. Seçilen başkanlar, kendilerine yönelik tebrik amacıyla gönderilecek çiçekler yerine, ihtiyaç sahiplerine yönelik yardım kampanyalarına destek olunmasını istediklerini duyurdu.

  Niksar, yeni dönemde sosyal yardımlaşma ve dayanışma konusunda örnek bir adıma şahitlik ediyor. Niksar Belediye Başkanı olarak seçilen Semih Tepebaşı, göreve başlamasının ardından yaptığı açıklamada, tebrik için gönderilecek çiçek ve hediyeler yerine, ihtiyaç sahiplerine yönelik somut bir yardım çağrısında bulundu.A A 20240408 34214656 34214655 N I K S A R B E L E D I Y E B A S K A N I T E P E B A S I D A N C I C E K G O N D E R M E Y I N A S E V I N E B A G I S Y A P I N O N E R I S I Tokat Haber

Çiçek Yerine Aşevine Destek

Semih Tepebaşı'nın çağrısında, Niksar Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren aşevine, Mehmetçik Vakfı ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'na (AFAD) bağış yapılması yönünde bir istekte bulunuldu. Bu bağışların, günlük olarak 600 ihtiyaç sahibi ailenin beslenmesine katkı sağlayacağı vurgulandı.

Niksar Yardımlaşmanın Merkezi Olacak

Başkan Tepebaşı, Niksarlıların yardımseverliklerini ön plana çıkararak, "Tebrik ziyaretlerinizde çiçek, çikolata veya çeşitli hediyeler getirmek yerine, bu bağışlarla yüreklere dokunmanız, bizi ziyadesiyle memnun edecektir" ifadelerini kullanarak, Niksar'ın yardımlaşma ruhunu bir kez daha gözler önüne serdi.


 

Muhabir: Burhan Arar