Tokat'ta 60 yaş üstü bireylere Tazelenme Üniversitesi fırsatı! Tokat'ta 60 yaş üstü bireylere Tazelenme Üniversitesi fırsatı!

 Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, üniversiteye bu yıl katılan yeni öğrencilere hitaben bir mesaj yayımladı. Mesajında, öğrencileri tebrik eden Yılmaz, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi ailesine katılmanın gurur verici bir başarı olduğunu vurguladı. Yılmaz, üniversitenin 32 yıllık köklü geçmişine dikkat çekerek, “Üniversitemiz, bilimin ışığında evrensel bilgi hazinesine katkı sunmayı amaçlayan bir kurumdur. Sizlerle birlikte bu misyona katkı sağlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz,” ifadelerini kullandı.

Tokat’ın Zengin Kültürü ve Doğası
Rektör Yılmaz, Tokat’ın tarihi, kültürel ve doğal zenginliklerinin öğrencilerin üniversite yaşamına eşsiz bir boyut katacağını belirtti. Çevreci yapısıyla dikkat çeken Taşlıçiftlik kampüsünde, öğrencilerin unutulmaz anılar biriktireceklerini dile getiren Yılmaz, “Orta Anadolu’nun mayası olan Tokat ve kampüsümüz, sizlere unutulmaz bir üniversite hayatı sunacak,” dedi.

Akademik ve Kişisel Gelişim Fırsatları
Öğrencilere seslenen Yılmaz, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nin sunduğu akademik birimlerin ve hocaların her zaman yanlarında olacağını vurguladı. Ayrıca, üniversitenin sunduğu sosyal, kültürel ve sportif olanaklardan en üst düzeyde yararlanmaları gerektiğini ifade etti. Yılmaz, “Sizi ülkemizin yarınlarına yeni ufuklar açacak meslek uzmanları ve mutlu bireyler olarak hazırlamak için buradayız,” şeklinde konuştu.

Üniversite Hayatınızı Zenginleştirin
Yılmaz, öğrencileri üniversitenin sunduğu kulüp faaliyetlerine, ulusal ve uluslararası değişim programlarına ve toplumsal katkı projelerine katılmaya teşvik etti. “Bu etkinliklere katılarak, öğrenim hayatınızı zengin bir sosyokültürel yaşam ile harmanlayacağınıza inanıyorum,” dedi.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ailesine Hoş Geldiniz
Mesajının sonunda Rektör Yılmaz, öğrencilere Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi ailesinin bir parçası olduklarını hatırlatarak, “Bu üniversite artık sizin eviniz. Üniversitemizin size katacağı tüm değer ve donanımla siz de nice güzellikleri tüm insanlığa taşıyacak; hem ülkemizin hem de insanlığın ortak refah ve mutluluğu için çalışacaksınız,” ifadelerini kullandı. Yılmaz, öğrencilerin başarılarının bir ömür boyu devam etmesini dileyerek, aileye tekrar hoş geldiniz dedi.

Muhabir: Burhan Arar