31 Mart yerel seçimlerinde göreve gelen Tokat'ın Reşadiye İlçe Belediye Başkanı Ergül Ünal, daha temiz ve yaşanabilir bir ilçe vurgusuyla ilçede topyekün temizlik çalışması başlattı. 

Tokat Haberkonteyner Çöp (2)

Reşadiye'de bir yandan asfalt, yama, parke çalışmaları yürütülürken diğer yandan kanal temizliği, moloz temizliği gibi farklı konularda Beldiye Temizlik İşçileri yoğun temizlik mesaisinde. Bu kapsamda Reşadiye Belediye bütçesinden çöp konteyneri ve çöp kovası alımı yapıldı.
Tokat Haberkonteyner Çöp (4)ÇEVREYİ TEMİZ TUTALIM

Tokat Haberkonteyner Çöp (1)Reşadiye Belediye Başkanı Ergül Ünal, "Kıymetli hemşehrilerim, İlçemizdeki çöp konteynerlerinin çoğu deforme ve kırık olduğundan dolayı Belediye bütçemizden çöp konteyneri ve çöp kovası alımı yaptık. Sizlerden aldığımız Çevre Temizlik Vergilerini sizlere hizmet olarak geri döndürmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Üretken Belediyecilik anlayışı ile vatandaşlarımızdan beklentimiz çöplerimizi çöp konteynerlerine ve (diğer çöp sigara izmariti vs.)  kovalarına atmanız, çevrenizi de bu şekilde uyarmanız. Reşadiye hepimizin; birlikte başaracağız..." dedi. 

Muhabir: Mihriban Koçaker