Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinde başarılı görevlerde bulunan Aslı Gülhan Bek, son olarak Amasya Suluova Malmüdürü olarak görev yapıyordu. Bek, doğup büyüdüğü memleketi Tokat, Reşadiye’ye Malmüdürü olarak atanarak yeni görevine başladı.

Aslı Gülhan Bek Kimdir?
1978 yılında Reşadiye’de dünyaya gelen Aslı Gülhan Bek, ilk, orta ve lise eğitimini doğduğu ilçede tamamladı. 1995 yılında Reşadiye Lisesini okul birincisi olarak bitiren Bek, Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İ.İ.B.F) İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Kamu görevine 2001 yılında Reşadiye Malmüdürlüğü’nde muhasebe memuru olarak başladı.

458190856 8017764461653394 3458667225266210837 N

2007-2008 eğitim döneminde Ankara Maliye Kursu’nu başarıyla tamamlayan Bek, çeşitli görevlerde bulundu. Başçiftlik Malmüdürlüğü’nün ardından Doğanşar Malmüdürü ve Gerede Malmüdürü olarak görev yaptı. Ayrıca, Zonguldak’ta Üniversite Saymanlığı ve Zonguldak Muhasebe Müdürlüğü pozisyonlarında yer aldıktan sonra, Suluova Malmüdürü olarak hizmet verdi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın yeni yapılanma süreci kapsamında, 100 Malmüdürlüğü'nün kapatılması sonucu Suluova Malmüdürlüğü kapatılınca, Bek Reşadiye Malmüdürü olarak atandı. Akademik çalışmalarına da devam eden Aslı Gülhan Bek, yüksek lisansını tamamlayarak "Üst Yönetim Kadın Yöneticileri" konu alan tez çalışmasını yazdı.

Yerel Gazetelerde Köşe Yazıları
Aslı Gülhan Bek, yalnızca mali alanda değil, yazarlıkta da kendini gösterdi. Görev yaptığı ilçelerde yerel gazetelerde köşe yazıları yazan Bek, bu alandaki yeteneklerini de geliştirdi. Bek, hem idari başarıları hem de yazarlık kariyeriyle adından sıkça söz ettirdi.

Reşadiye Sosyal Hizmet Merkezi Çocuklarından Jandarma Komutanlığına Anlamlı Ziyaret Reşadiye Sosyal Hizmet Merkezi Çocuklarından Jandarma Komutanlığına Anlamlı Ziyaret

Yeni Görevine Başladı
Aslı Gülhan Bek, Reşadiye Malmüdürlüğü’ndeki yeni görevine hızlı bir şekilde başladı. İlçede yaptığı çalışmalarıyla göz dolduran Bek, memleketi için önemli projelere imza atmayı hedefliyor.

 

Muhabir: Burhan Arar