AK Parti Tokat İl Başkanı Ali Özer’in oğlu Kaan Özer ve Keleş Ailesi'nin kızı Ayşe Keleş, düzenlenen görkemli bir törenle hayatlarını birleştirdi. Tokat’ın sosyal ve siyasi hayatını buluşturan bu özel etkinlik, katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. Çiftin mutluluğu, davetlilerin coşkusuyla daha da pekişti.

Düğüne Üst Düzey Katılım

Kaan Özer ve Ayşe Keleş’in düğün törenine Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu başta olmak üzere, birçok önemli isim katıldı. AK Parti Tokat Milletvekilleri Yusuf Beyazıt, Mustafa Arslan ve Cüneyt Aldemir ile MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut’un yanı sıra, çok sayıda siyasetçi, bürokrat, iş insanı ve sivil toplum kuruluşu temsilcisi de törende hazır bulundu. 

Ali Özer Düğün1

Duygusal Anlar ve Nikah Töreni

Çiftin nikahını Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu kıydı. Nikah töreni sırasında duygusal anlar yaşandı. Konuklar, Özer ve Keleş ailelerinin bu mutlu günlerinde sevinçlerine ortak oldu. Tören, sevgi dolu anlara sahne olurken, çiftin mutluluğu tüm davetlilere yansıdı. Çiftin aileleri ve arkadaşları, bu özel günde yanlarında olmanın heyecanını yaşadı.

Tören, düğün pastasının kesilmesi ve çiftin ilk dansıyla devam etti. Düğün sonrası katılımcılar, çiftin bu özel gününü kutlamak ve tebriklerini iletmek için sıraya girdi. Özer ve Keleş aileleri, bu unutulmaz günü konuklarıyla paylaşmanın mutluluğunu yaşarken, düğün gecesi Tokat’ta uzun süre konuşulacak anılara sahne oldu.

Almus'ta Mevlid-i Nebi ve Camiler Haftası Coşkuyla Başladı Almus'ta Mevlid-i Nebi ve Camiler Haftası Coşkuyla Başladı

Ali Özer Düğün2

Muhabir: Murat Onur