Niğde Belediyespor’un başarılı teknik direktörü Ahad Kömürlüoğlu, geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grup’ta şampiyon olarak takımını 3. Lig’e çıkardıktan sonra kulübüyle yollarını ayırdı. Konuyla ilgili olarak Spor Müdürümüz Arif Sağdıç’a konuşan Kömürlüoğlu, veda mesajını paylaştı.

Ahad Kömürlüoğlu'nun Veda Mesajı

Ahad Kömürlüoğlu, yaptığı açıklamada, "Geçen yıl Bölgesel Amatör Lig’de çalıştığım ve şampiyon yaparak 3. Lig’e çıkardığımız Niğde Belediyespor takımı ile yollarımızı ayırdık. Bana her türlü desteği veren kulüp yöneticilerine, Niğde Belediyespor’un vefakar ve cefakar taraftarlarına çok teşekkür ediyorum. Niğde Belediyespor’daki tüm sporcu arkadaşlarıma ve şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür ediyorum," dedi.

Yeni Hedefler ve Teklifler

Kömürlüoğlu, hayatın devam ettiğini belirterek, "Eski takımım yeni bir hoca ile yola devam edecek. Ben de yeni bir takımla yeni hedeflere koşmak için mücadelemi sürdüreceğim. Şu an birçok teklif alıyorum ve bunları değerlendirip en iyi ve doğru kararı vereceğim. Gelecek sezonda hedefe oynayan bir takımla anlaşarak yeni şampiyonluklar yaşamak için çalışacağım. Niğde Belediyespor’un hedefini yakalamak için mücadelemiz devam edecek," diyerek sözlerini noktaladı.

Niğde Belediyespor’un Geleceği

Niğde Belediyespor, Ahad Kömürlüoğlu’nun yönetiminde önemli başarılara imza attı. Geçtiğimiz sezon BAL Ligi’nde şampiyon olarak 3. Lig’e yükselen takım, yeni sezonda yeni teknik direktörüyle yoluna devam edecek. Kulüp yönetimi, Kömürlüoğlu’na teşekkür ederek, gelecekteki kariyerinde başarılar diledi.

Taraftarların Desteği ve Teşekkürü

Niğde Belediyespor taraftarları, Ahad Kömürlüoğlu’na sosyal medya üzerinden teşekkür mesajları gönderdi. Taraftarlar, Kömürlüoğlu’nun takıma kattığı değeri ve şampiyonluk yolundaki emeğini unutmayacaklarını belirterek, yeni macerasında başarılar diledi.

Chelsea, Victor Osimhen için Galatasaray'a teklif yapmaya hazırlanıyor Chelsea, Victor Osimhen için Galatasaray'a teklif yapmaya hazırlanıyor

Ahad Kömürlüoğlu, Niğde Belediyespor’da geçirdiği başarılı sezonun ardından takımıyla yollarını ayırdı. Şampiyon teknik adam, yeni teklifler alarak kariyerine yeni hedeflerle devam etmeye hazırlanıyor. Niğde Belediyespor ise yeni teknik direktörüyle 3. Lig’de başarılı bir sezon geçirmeyi hedefliyor. Spor dünyasında merakla beklenen yeni gelişmeler için takipte kalın.

Muhabir: Mihriban Koçaker