Türkiye Hollanda EURO 2024 maçının yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri futbolseverler tarafından merak ediliyor. Türkiye, son 16 turunda Avusturya'yı 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Şimdi milliler, çeyrek finalde güçlü rakip Hollanda karşısında zorlu bir mücadele verecek. Hollanda ise çeyrek finale Romanya'yı mağlup ederek yükseldi. Teknik Direktör Koeman, güçlü savunması ve hızlı hücum oyuncularıyla bilinen bir takım oluşturdu. Bu karşılaşmada Türkiye'nin, özellikle defans hattındaki performansı belirleyici olacak. Peki, Türkiye Hollanda maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte Hollanda Türkiye A Milli Takım muhtemel 11'leri ve maç detayları.123056 A Milli Takim Hollanda Maci Icin Hazir Berlin De Turkiye Sesleri 6688E4Fde2995 Tokat Haber

Maç Bilgileri: Türkiye-Hollanda
Türkiye A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 çeyrek finalinde Hollanda ile karşılaşacak. Berlin'deki maç 75 bin kapasiteli Olimpiyat Stadı'nda oynanacak ve yaklaşık 50 bin Türk seyircinin izlemesi bekleniyor. Futbolseverlerin heyecanla beklediği bu karşılaşma, Avrupa Şampiyonası'nda kimin yoluna devam edeceğini belirleyecek. Her iki takım da sahaya en iyi performanslarını yansıtmak için çıkacak. Türkiye'nin genç ve dinamik kadrosu ile Hollanda'nın tecrübeli oyuncuları arasında geçecek bu mücadele, futbolseverler için unutulmaz anlar vaat ediyor. Son 8 takım arasına kalan Türkiye, Hollanda'yı da geçerek adını bu kez de son dört takım arasına yazdırmak istiyor. A Milli takım bu karşılaşmayı kazanması durumunda yarı finale yükselecek.

Türkiye-Hollanda Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?
EURO 2024 çeyrek finalinde Türkiye A Milli Futbol Takımı, güçlü rakibi Hollanda ile karşı karşıya gelecek. Türkiye-Hollanda milli maçı, 6 Temmuz Cumartesi günü oynanacak ve saat 22:00'da başlayacak. Bu önemli karşılaşma hem TRT 1 hem de TRT tabii üzerinden canlı olarak izlenebilecek. Fransız hakem Clement Turpin'in yöneteceği dev maç ile ilgili tüm detaylar cnnturk.com'da olacak. Türkiye, Avrupa Futbol Şampiyonalarında 2000'de çeyrek final, 2008'de de yarı final oynama başarısı göstermişti.

Türkiye-Hollanda Maç Geçmişi
Türkiye, tarihinde Hollanda ile 15. kez rakip olacak. İki ülke A milli Futbol takımları arasında ilki 1958'de oynanan ve Türkiye'nin Metin Oktay'ın golleriyle 2-1 kazandığı özel maçla başlayan rekabette geride kalan 14 karşılaşmadan 4'ünü Türkiye, 6'sını Hollanda kazandı, 4 karşılaşma da berabere sonuçlandı.

Muhtemel 11'ler
Türkiye: Uğurcan Çakır, Zeki Çelik, Çağlar Söyüncü, Merih Demiral, Umut Meraş, Ozan Tufan, Hakan Çalhanoğlu, Yusuf Yazıcı, Cengiz Ünder, Kenan Karaman, Burak Yılmaz.
Hollanda: Jasper Cillessen, Denzel Dumfries, Stefan de Vrij, Matthijs de Ligt, Daley Blind, Frenkie de Jong, Georginio Wijnaldum, Davy Klaassen, Steven Berghuis, Memphis Depay, Wout Weghorst.

 
 

TOFAŞ Kaptanı Geçim, Antalya kampını değerlendirdi TOFAŞ Kaptanı Geçim, Antalya kampını değerlendirdi

 

Muhabir: Burhan Arar